reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Cześć laseczki. Odwołali mi spotkanie to się poopierdzielam na forum.

I taki mały update ode mnie... od wczoraj sikam krwią ze skrzepami. Myślałam, że to zapalenie pęcherza bo na początku tak bolało ale dziwne było, że nie mogłam utrzymać moczu. Jak chciało mi się siku to musiałam lecieć do kibelka żeby nie zesikać się w majty i leciał wodospad. Nasikałam do słoika i można rzec, że testy owu maczałam we krwi nie w moczu 🫤 a jeszcze męża kiedyś trzeba dopaść bo płodne....
Koniecznie śmigaj do lekarza z tym!

reklama
Nie. Przeczytałam, że albo zapalenie pęcherza albo rak. Więc pewnie zapalenie pęcherza. Biorę furaginę i jest lepiej, krwi już mniej, ale cała noc nie spałam z bólu. Jakby nie przeszło do wieczora to jutro do lekarza.
Zapalenia pęcherza bardzo rzadko dają krwiomocz. Nie wymyślaj, tylko rób ogólne moczu, posiew i biegiem do lekarza!

Awanturę a co innego 😅 Mam wybrać 1 konkretny wzór panela żeby do końca życia mi się podobał i nie znudził za dwa lata. A co ja poradzę jak mi się szybko nudzą wnętrza i lubię je zmieniać 😏 Czy minęły 2 lata od kiedy położyliśmy panele w całym mieszkaniu? Być może 😅💁‍♀️
Ja też co chwilę chce zmieniać 🙈 malować, przestawiać 🙈 no jakoś potrzebuje tego do szczęścia

Dobra, nie było gownoburzy dawno, posty się nie nabiją same. No więc: nie mam żadnego siwego włosa. Nigdy nie miałam.
To dopisujcie ile macie lat od razu i kolor włosów 🤣
Mam ciemny brąz, 34 lata i miałam jednego siwego włoska. Wyrwałam i czekam czy sprawdzi się teoria o niewyrywaniu bo będzie wysyp :)

w maju. W sumie nie połączyłam tego faktu z laparo.

Ale moja mama najlepsza..... " A może Ty w ciąży jesteś, albo byłaś..." No ta to nogę złamaną powiązałaby u mnie z ciążą :/
Ja żałuję, że mówiłam rodzicom o planie na drugie dziecko...w sumie nie ja, tylko mój mąż się wygadał... Teraz co przyjeżdżam to tak patrzą...tak wiecie "chcesz nam coś powiedzieć?" I przerobiłam już..." No teraz to Ty może na bociany nie patrz" itp. nie ogarniam dlaczego wszyscy dookoła chcą nam układać życie 🤷

U nas podobna historia, o moją siostrę starali się 4 lata, ja to dzieło "czuję, że dzisiaj zajdę....- no to chodź" i o to jestem 🤷, o mojego męża starali się 1,5 roku...my o młodego 2,5 🙂 Nie wiem, czy mnie dziewczyny nie zlinczują ale jeśli masz taką historię w rodzinie to chyba pokusiłabym się o pakiet na trombofilie (to jest dziedziczne). Ja długo zwlekałam, a jak zrobiłam.... wdrożyliśmy zmiany i szybciutko zaszłam. Teraz też mam taki plan 😂Trzymam mocno kciuki
Ja nie zlinczuje, bo ja miałam biochem i w ósmym tygodniu drugiej ciąży dopiero dowiedziałam się o pai homo. Wciąż się zastanawiam czy ten pierwszy biochem to faktycznie było złe połączenie komórek czy po prostu powiązany był z mutacja

reklama
Do góry