reklama
Brownie1992
Moderator
To raczej było bardziej płynnej konstystencji
Brownie1992
Moderator
A Ty zaraz po nas!31-ego mam rocznicę ślubu, więc wszystkie wysikacie dwie kreski, zobaczycie!
To szczęśliwa data
Lilli2
Fanka BB :)
Koniecznie, widzimy się na majowych mamuśkachA Ty zaraz po nas!
Brownie1992
Moderator
Mnie już brzuch boli więc na pewno macica się rozciągaKoniecznie, widzimy się na majowych mamuśkach
Żołna
Kurcze tak kusicie...Poproszę o wpisanie na testowanie na 31.08. Może @Brownie1992 tak zaciąży, ze zarazi pół forum ;P
Lilli2
Zaraz pojawią się pewnie mdłości i sennośćMnie już brzuch boli więc na pewno macica się rozciąga
nudella
Nawet jak przytrzymasz przycisk włączenia na wyłączonym termometrze? Jak sie zmierzy temperaturę i on się wyłączy to nie można go włączyć tylko trzeba przytrzymać guzik aż pokaże ostatnia temperaturę włączenie termometru restuje ostatnia zapisana temp.mi się wyswietla L
Żołna
Sprawdzę z samego ranaNawet jak przytrzymasz przycisk włączenia na wyłączonym termometrze? Jak sie zmierzy temperaturę i on się wyłączy to nie można go włączyć tylko trzeba przytrzymać guzik aż pokaże ostatnia temperaturę włączenie termometru restuje ostatnia zapisana temp.
reklama
Brownie1992
Moderator
Zeżarłam obiad więc drzemka już wjeżdżaZaraz pojawią się pewnie mdłości i senność