Brownie1992
Moderator
Wszystko dla naszych bombelkówDobrze że o bombelku pomyślałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko dla naszych bombelkówDobrze że o bombelku pomyślałaś
To zależy od długości Twojego cyklu. Jeśli masz standardowe 28-32 to warto isc na wizytę między 10 a 12 dniem cyklu.Jak obliczyć kiedy iść na monitoring na pierwszą wizytę?
Może dziś weekend?Strasznie dziś tutaj cicho
Ja tam już zaczęłam, a to zwiastun tylko jednego...Raczej będzie jak ostatnio. Pół forum będzie srało ze mną
Hej, ja Cię pamiętam, nie wiem czy Ty mnie generalnie wątek stataczek istnieje ale niewiele tam się dzieje. Dużo więcej nas na wątkach miesięcznych. Co miesiąc jest nowy wątek, gdzie zapisujemy się na testowanie. Jeśli testujesz dopiero we wrześniu to Boli umieści Cię na ławce rezerwowych lub pauzie i normalnie sobie tu zostańCześć, dziewczyny!
Nie mogę znaleźć wątku staraczek, więc przychodzę do Was z pytaniem: istnieje jeszcze taki wątek? Pod koniec 2021 jeszcze był. Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta.
Jeśli nie ma – mogę się do Was wprosić na wrześniowe testowanie? Nie wiem czy będziecie tutaj zmieniać nazwę wątku czy zakładać nowy
Trzeba zarzucić tematMoże dziś weekend?
Jedziesz maleńka z tym koksemNo właśnie lekarz dzwonił.
Powiedział, że jedziemy z tym koksem. Wstępnie transfer w sobotę. Ma dzwonić do koordynatorki. Powiedział, że wyniki mam bardzo dobre i dużo lepsze niż by się spodziewał u kogoś w moim wieku i z moim amh. No i znowu była owulacja. A on myślał, że po stymulacji będzie już zero moich jajek. Ja tam się martwię oczywiście, że endometrium będzie za stare, no ale chyba jeszcze sprawdzą wszystko w Poznaniu przed transferem.
Jak się dzieciok obudzi jadę po leki do kliniki. Mam zacząć brać dzisiaj. Gorąco i głowa mi pęka.
Najgorsze to chyba 18-stka, rzyg gonił rzyg i poszło drugą stroną pół biedy, że to na zewnątrz bylo, ale pilnowała mnie siostra i psiapsi, ta druga mówi "chodźmy stąd bo coś tu śmierdzi", odprowadziłyśmy się do domu a w domu niespodzianka nie pamietam czy młoda trochę zaprała mi te gacie i wywaliła czy zaprała i poszły do prania potemTrzeba zarzucić temat
Wasze najgorsze przeżycie związane z
Może być miejsce, sytuacja.
Trzeba nadrobić ilość stron