reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Cześć, dziewczyny!
Nie mogę znaleźć wątku staraczek, więc przychodzę do Was z pytaniem: istnieje jeszcze taki wątek? Pod koniec 2021 jeszcze był. Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta.
Jeśli nie ma – mogę się do Was wprosić na wrześniowe testowanie? Nie wiem czy będziecie tutaj zmieniać nazwę wątku czy zakładać nowy :)

A kiedy się czegoś dowiesz?
No właśnie lekarz dzwonił.
Powiedział, że jedziemy z tym koksem. Wstępnie transfer w sobotę. Ma dzwonić do koordynatorki. Powiedział, że wyniki mam bardzo dobre i dużo lepsze niż by się spodziewał u kogoś w moim wieku i z moim amh. No i znowu była owulacja. A on myślał, że po stymulacji będzie już zero moich jajek. Ja tam się martwię oczywiście, że endometrium będzie za stare, no ale chyba jeszcze sprawdzą wszystko w Poznaniu przed transferem.
Jak się dzieciok obudzi jadę po leki do kliniki. Mam zacząć brać dzisiaj. Gorąco i głowa mi pęka.

Cześć, dziewczyny!
Nie mogę znaleźć wątku staraczek, więc przychodzę do Was z pytaniem: istnieje jeszcze taki wątek? Pod koniec 2021 jeszcze był. Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta.
Jeśli nie ma – mogę się do Was wprosić na wrześniowe testowanie? Nie wiem czy będziecie tutaj zmieniać nazwę wątku czy zakładać nowy :)
Będzie założony wrześniowy wątek, ale jak chcesz przycupnąć i pogadać z nami tymczasem to może Cię szefowa @Bolilol wpisze na pauzę?

Będzie założony wrześniowy wątek, ale jak chcesz przycupnąć i pogadać z nami tymczasem to może Cię szefowa @Bolilol wpisze na pauzę?
Jeśli istnieje taka możliwość to chętnie. Mam zamiar testować 10 września, więc jeszcze trochę czasu przede mną, ale w razie czego wpiszę się na wrześniowy wątek :)

reklama
Do góry