Żołna
Fanka BB :)
To nie wyświetlił Ci sie wynik z "pamięci" tylko rozpoczął pomiarmi się wyswietla L
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wyświetlił Ci sie wynik z "pamięci" tylko rozpoczął pomiarmi się wyswietla L
Na instrukcji owulaków masz tabelkę. Wszystko zależy od tego jak długie masz cykleOd którego dnia cyklu warto rozpocząć testowanie owulakami?
Trzymam kciukasy najmocniej jak sie da!!Cześć dziewczyny!
Melduję, że ja juz po inseminacji nasienie męża przyzwoite, a pęcherzyk był w trakcie pękania, więc to dobry znak. Zobaczymy co z tego będzie. Nie nakręcam się, cierpliwie czekam do testowania we wrześniu.
Teraz były 28-29 dni .Na instrukcji owulaków masz tabelkę. Wszystko zależy od tego jak długie masz cykle
Wydaje mi sie, że powinnaś wziąć pod uwagę swój najkrótszy cykl i do niego się odnieść w tej tabelce.Teraz były 28-29 dni .
Teraz 33 dzień biochem,więc nie bardzo wiem czy mam go traktować jako poronienie czy jako miesiaczke
Ja wszystko rozumiem, ale może chociaż na pauzę wypadałoby się zapisać?Teraz były 28-29 dni .
Teraz 33 dzień biochem,więc nie bardzo wiem czy mam go traktować jako poronienie czy jako miesiaczke
nie wpiszę Ci biochema, bo nie byłaś wcześniej zapisana na testowanie w sierpniu. Jeżeli chciałabyś tu z nami zostać i uczestniczyć w wątku, to mogę Cie wpisać na listę rezerwowąMożecie mi wpisać biochem 19.08
Testowanie przyszły miesiac
Oki..nie wpiszę Ci biochema, bo nie byłaś wcześniej zapisana na testowanie w sierpniu. Jeżeli chciałabyś tu z nami zostać i uczestniczyć w wątku, to mogę Cie wpisać na listę rezerwową