reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Widzisz, a przy moich mutacjach udało mi się pierwsze dziecko urodzić bez leków, tylko teraz pojawił się problem 😞
No i to jest kolejny dowód na to, że generalnie nie wiadomo 🤷 Z tego co słyszałam to jest trochę na zasadzie dmuchania na zimne 🙈 ale mi wystarczy, żeby podjąć działanie 😁
Muszę wykombinować co zmienić w następnym cyklu 🤔 hmmm.... Chyba cierpliwość jest potrzeba 🙈

reklama
Dzień dobry dziewczęta
Bathroom Ocupado GIF

Cześć dziewczyny. Czy plamienie owulacyjne może być kilka dni po owulacji? Dziś po nocy znalazłam na wkładce 3 małe plamki w kolorze kawy z mlekiem. W poprzednich dniach nic takiego nie zauważyłam, choć oczywiście mogłabym przeoczyć, bo naprawdę malutkie są.

Załączniki

• Screenshot_2023-08-21-07-56-00-858_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2023-08-21-07-56-00-858_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    88,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry