reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Słuchajcie u nas ten odrzut z mączka to chyba efekt diety od początku sierpnia. Nie jemy czerwonego mięsa, do każdego posiłku staramy się dać warzywa, nie solimy posiłków, wybieramy nie przetworzone produkty, pijemy oleje (czarnuszka i len), owoce, nie słodzimy. I kurde… bałam się o ten stres związany z dietą i tą nagła zmiana stylu życia ale okazało się, że my to polubiliśmy i czujemy się znacznie lepiej, lżej. 😍🥰🥰

reklama
mam nadzieję, że szybko się owulaki zdecydują stać pozytywne :)
Dzisiaj już dobrze widoczna kreska, więc liczę na peak jutro :)
Umówiliśmy się, że o 6 jedziemy. To wiedząc jak to zawsze wygląda liczyłam, że o 7 ruszymy. No, ale się przeliczyłam. Na razie jest dobrze, nawet pieski w bagażniku mają jeszcze chłodno i grzecznie śpią. Chyba się zdziwią, że po podróży nie będą w domu, tylko u pani co karmi kiełbasą. Psinki mamę zaczepiają i prowadzą do lodówki, żeby im dała dobrego 😁
Nasz pies w domu jadł sucha karmę, a jak jechał do teściów, to nawet nie spojrzał na suchą, tylko puszki albo kiełbacha :D

Witam ponownie nie wiem czy mnie pamiętacie z lipcowego testowania ale chciałam się z wami podzielić ze chyba się udało wiec proszę trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze Zobacz załącznik 1559090

Załączniki

• IMG_0181.jpeg
    IMG_0181.jpeg
    742,6 KB · Wyświetleń: 131
Hej
A zatem ten kubeczek Fertilly to jakiś bullshit...albo ja nie umiem go założyć.. on mi się w ogóle nie chce wywinąć.
120 zł.poszlo się j××c...3 razy już próbowałam wg instrukcji i dupq.a
Czego to ludzie nie wymyślą… 🤯
Ciekawe jak to policzyli, że zwiększa szansę na ciążę o 48%
Jak dla mnie to chyba jednak próba żerowania na nas - zdesperowanych staraczkach :(

Też mnie nurtują te różnice w podejściach, próbuje je zrozumieć, ale chyba się nie da tego pojąć 🤷

Mam tak od dłuższego czasu i teraz gdy pokusimy się o takie jedzenie, to jest "moje lepsze" 🙈 chociaż ostatnio odkryliśmy pizzerię z dobrą pizzą☺️
Chyba brakuje jednoznacznych odpowiedzi, a nie dostaną zgody na badania tego typu ? Pewnie jest tak, że czasami się uda, czasami nie bez względu na podjęte działanie 🤷 Ja pamiętam jak na początku ciąży płakałam po nocach, bo dziewczyny z forum mówiły, że mając hetero pai na 100% poronie bez heparyny (byłam już po jednym poronieniu). Spróbowałam zaufać, brałam 75 acardu i mam zdrowego synka. Czy byłoby tak samo, gdybym zaufała drugiemu lekarzowi i nie brała leków ? Nie mam pojęcia 🤷 chyba nie chce wiedzieć... Znów zamierzam zaufać acardowi

reklama
Chyba brakuje jednoznacznych odpowiedzi, a nie dostaną zgody na badania tego typu ? Pewnie jest tak, że czasami się uda, czasami nie bez względu na podjęte działanie 🤷 Ja pamiętam jak na początku ciąży płakałam po nocach, bo dziewczyny z forum mówiły, że mając hetero pai na 100% poronie bez heparyny (byłam już po jednym poronieniu). Spróbowałam zaufać, brałam 75 acardu i mam zdrowego synka. Czy byłoby tak samo, gdybym zaufała drugiemu lekarzowi i nie brała leków ? Nie mam pojęcia 🤷 chyba nie chce wiedzieć... Znów zamierzam zaufać acardowi
Widzisz, a przy moich mutacjach udało mi się pierwsze dziecko urodzić bez leków, tylko teraz pojawił się problem 😞

Do góry