reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Co tu się wydarza w tym sierpniu z tymi ciążami?
Właśnie widzę, że do tej pory to bardzo słaby wyniki.
To jeszcze jest szansa 🙂 głowa do góry🙂
O dziwno nie czuje jakoś wielkiego złamania, jest tylko lekkie rozczarowanie bo teraz miało prawo się udać. Idę zraz na Czernice i będę cały dzień sok robić 😊 tak że będę miała sobie czym osłodzić dzień 😋

Słuchajcie u nas ten odrzut z mączka to chyba efekt diety od początku sierpnia. Nie jemy czerwonego mięsa, do każdego posiłku staramy się dać warzywa, nie solimy posiłków, wybieramy nie przetworzone produkty, pijemy oleje (czarnuszka i len), owoce, nie słodzimy. I kurde… bałam się o ten stres związany z dietą i tą nagła zmiana stylu życia ale okazało się, że my to polubiliśmy i czujemy się znacznie lepiej, lżej. 😍🥰🥰
my jak byliśmy na podobnej diecie do waszej to też się bardzo dobrze czuliśmy, później sobie popuscilismy i teraz ciężko do niej wrócić, chociaż bardzo bym chciała 😉

Ja tak miałam zanim w ciążę pierwszą zaszłam 😅 teraz to normalne żarło raz na jakiś czas 😅
Ogólnie nie mam nic do maczka bo jedzenie jest całkiem spoko (KFC nie tknę), jak zjem to później cierpia moje jelita 🙈 na co dzień nie smażę i nie gotuje tłusto więc jak gdzieś zjemy, nawet u naszych rodziców obiad to później cierpimy ze dwa dni 🤣 wiec taka trochę 💩sprawa 😁

reklama
Do góry