Żołna
Fanka BB :)
Troche słabo ten miesiąc wychodzi wysikajcie ciąż bo trochę smutno się robiCo tu się wydarza w tym sierpniu z tymi ciążami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troche słabo ten miesiąc wychodzi wysikajcie ciąż bo trochę smutno się robiCo tu się wydarza w tym sierpniu z tymi ciążami?
Właśnie widzę, że do tej pory to bardzo słaby wyniki.Co tu się wydarza w tym sierpniu z tymi ciążami?
O dziwno nie czuje jakoś wielkiego złamania, jest tylko lekkie rozczarowanie bo teraz miało prawo się udać. Idę zraz na Czernice i będę cały dzień sok robić tak że będę miała sobie czym osłodzić dzieńTo jeszcze jest szansa głowa do góry
to ja się nie odzywam bo w maczku to jesteśmy może ze dwa razy w roku, ewentualnie jak jedziemy gdzieś daleko i nie ma nic po drodze innegoale jak to? Przecież maczek to życie
Ja tak miałam zanim w ciążę pierwszą zaszłam teraz to normalne żarło raz na jakiś czasto ja się nie odzywam bo w maczku to jesteśmy może ze dwa razy w roku, ewentualnie jak jedziemy gdzieś daleko i nie ma nic po drodze innego
my jak byliśmy na podobnej diecie do waszej to też się bardzo dobrze czuliśmy, później sobie popuscilismy i teraz ciężko do niej wrócić, chociaż bardzo bym chciałaSłuchajcie u nas ten odrzut z mączka to chyba efekt diety od początku sierpnia. Nie jemy czerwonego mięsa, do każdego posiłku staramy się dać warzywa, nie solimy posiłków, wybieramy nie przetworzone produkty, pijemy oleje (czarnuszka i len), owoce, nie słodzimy. I kurde… bałam się o ten stres związany z dietą i tą nagła zmiana stylu życia ale okazało się, że my to polubiliśmy i czujemy się znacznie lepiej, lżej.
Daj spokój w maczku to trzeba być raz w tygodniu minimum!to ja się nie odzywam bo w maczku to jesteśmy może ze dwa razy w roku, ewentualnie jak jedziemy gdzieś daleko i nie ma nic po drodze innego
Ogólnie nie mam nic do maczka bo jedzenie jest całkiem spoko (KFC nie tknę), jak zjem to później cierpia moje jelita na co dzień nie smażę i nie gotuje tłusto więc jak gdzieś zjemy, nawet u naszych rodziców obiad to później cierpimy ze dwa dni wiec taka trochę sprawaJa tak miałam zanim w ciążę pierwszą zaszłam teraz to normalne żarło raz na jakiś czas
o nie, to ja nie dam radyDaj spokój w maczku to trzeba być raz w tygodniu minimum!
widziałam niżej, że jesteś 9dpo. Niniejszym powołuję się na klauzulę sumienia, nie oznaczę negatywa w 9dpo@Bolilol u mnie bardzo biało więc nie ma sensu jutro testować. Teraz czekam na @, jeśli jakimś cudem nie przyjdzie to znów zatestuje