reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nadrobiłam was, chociaż za dużo nie miałam.
Na weekend przyjechała do nas moja siostra z mężem i roczna córka, pewnie nie muszę wam mówić co tu się działo z dwoma roczniakami? 🤣 Właśnie trochę chatę odgracilam bo jakby tornado przez dom przeszło 😉
Ale ogólnie bardzo fajny weekend, tylko strasznie gorący.
Stwierdziliśmy z mężem że w weekend nie będzie czasu na seksy więc trzeba wcześniej wykorzystać i powiem wam że jestem w mega wielkim szoku bo ostatnimi czasy owu mam w ok 26dc. W sobotę zaczął mnie kłuć lewy jajnik(do tej pory co miesiąc owu tylko z prawego, (lewy policystyczny), stwierdziłam że zrobię test owu a on prawie pozytywny, w niedzielę kłuł mnie prawy 😲😲 niby nic nadzwyczajnego ale to był 12dc więc dla mnie to w ogóle nie do pomyślenia. Nie wiem kiedy była i czy była ale dzisiaj akurat wieczorem mam wizytę więc liczę na to że się dowiem 😉

Jak czytam co Wy jecie... to mi słabo.
To jakaś głodowa dieta. Dajcie spokój.
Ja tam z mączka to tylko lody, ale w domu robię pizzę, hamburgery, frytki, teraz grille na bogato kiełbaski, pieczarki marynowane, skrzydełka, pałki, karczki, szaszłyki. Jeszcze czaje się na kociołek i myślę że w sobotę będzie z kociołka jedzone 😍

reklama
Ja tam z mączka to tylko lody, ale w domu robię pizzę, hamburgery, frytki, teraz grille na bogato kiełbaski, pieczarki marynowane, skrzydełka, pałki, karczki, szaszłyki. Jeszcze czaje się na kociołek i myślę że w sobotę będzie z kociołka jedzone 😍
No to się mi już bardziej podoba, a nie wszystko bez soli bez mięsa, a najlepiej jechać na samej wodzie 😅

Do góry