reklama
Brownie1992
Moderator
Powiedział też że endometrium ma 12 mm ,że trochę mało by mogło dojść do zagniezdzenia.
Przepraszam, ale Twój ginekolog to nie jest zbyt mądry...
Brownie1992
Moderator
A z czym Ci się kojarzę?A co to za bodziak? Tyle razy widzialam ze o tym wspominacie Ale nie wie jaki to
Brownie1992
Moderator
Co Ty taki śpioch ostatnio jesteśDzień dobry, spaaaaac
Brownie1992
Moderator
U mnie pik na DL dziś jednak się pokazał. Wczoraj to był falstart także znowu trzeba się ruchać
Bolilol
Fanka BB :)
ciążaCo Ty taki śpioch ostatnio jesteś
Bolilol
nie jest źle, ja ciągle z apki śmigam. Problem tylko przy wstawianiu gifów i edycji postów występujeZainstalowałam apke, ale nie umiem się tym posługiwać
Bolilol
a co remontujecie?jesteśmy w trakcie
Bolilol
och nieU mnie pik na DL dziś jednak się pokazał. Wczoraj to był falstart także znowu trzeba się ruchać
reklama
Bolilol
a to, że niezbyt mądre rzeczy Ci mówi, to Ci nie przeszkadza?Nie chde.ufam mu a to najważniejsze,że jest szczery a nie mydli oczu
Powinien od razu wysłać Cię na betę i kazać zbadać progesteron - od razu. Test nie jest pozytywny po samym zapłodnieniu. żeby beta HCG było wykrywalne w moczu, zarodek musi się zagnieździć. Może się zagnieździc nieprawidłowo i przez to dochodzi do poronienia, owszem, ale musi się zagnieździć. Do tego endometrium minimalne do zagnieżdżenia przyjmuje się od grubości 6mm, najlepiej jakby miało te 8-9mm lub więcej. 12mm jest to więc przyzwoite endometrium. Ważne jest przy tym, aby było trójlinijne.