aurii_orelii
Fanka BB :)
forum się zyebało znowuuu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez nie umie w apce, jak lubię apki to ta jakoś mi nie siedzi... Ale robią wszystko żebyśmy nie nabijały stron i nie zapychały bazy danychZainstalowałam apke, ale nie umiem się tym posługiwać
Nie chde.ufam mu a to najważniejsze,że jest szczery a nie mydli oczu
ja mam apke ale od wczorajszego wieczoru mam jakiś błąd i raz działa a raz nieja tez nie umie w apce, jak lubię apki to ta jakoś mi nie siedzi... Ale robią wszystko żebyśmy nie nabijały stron i nie zapychały bazy danych
ciąża
górę w domu moich rodziców, będziemy się przeprowadzaća co remontujecie?
ja w tej apce się czuję wyjątkowo tępaja tez nie umie w apce, jak lubię apki to ta jakoś mi nie siedzi... Ale robią wszystko żebyśmy nie nabijały stron i nie zapychały bazy danych
W drodze do pracy mam cały czas pod górkę. Na szczęście z powrotem mam łatwiej bo w pełnym słońcu bez krzty cienia chyba bym zeszła...A te 4 to po płaskim czy masz górki po drodze? Jak jeszcze pracowałam w biurze to jeździłam 6 km, miałam jeden średni podjazd i długi zjadł z góry a po pracy niestety ten długi zjazd bym okropnym podjazdem pod stromą, prawie km górkę, spocka zawsze wchodziła ale na szczęście w drodze do domu to nie musiałam śmierdzieć w pracy