Magdalena09
Fanka BB :)
ja jeszcze słyszałam o morzu czerwonymJa słyszałam, że dobry koń to i po błocie pociągnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze słyszałam o morzu czerwonymJa słyszałam, że dobry koń to i po błocie pociągnie
ooo właśnie tak, tylko nie pamiętałam jak to szłoJa słyszałam coś takiego: "prawdziwy marynarz to i po morzu czerwonym popłynie"
ale to chyba akurat nie dotyczy seksu w okres...
no, dokładnie
Może lubi jak jest w **** mokroTak. Mój nawet mi powiedział, że jego wręcz jara sex podczas okresu... :/
O tak, to też mi się na studiach o uszy obiłoJa słyszałam coś takiego: "prawdziwy marynarz to i po morzu czerwonym popłynie"
Gratulacje! Rośnijcie zdrowoChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Nieeee u nas chyba z góry wiadomo, ze jak okres to nic nie będzie i nikt nawet o tym nie myśli
Chyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Nie ma takiej opcji Mojego na widok skrzydełka z podpaski już wzdryga i trzęsie na tematy okresowe to on nawet słuchać nie możeTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?