nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
A mnie to w sumie nie dziwi wcale. Co Wy nie wiecie, że prawdziwy rycerz ma krew na mieczu czy jakoś tak?ale ze co go tak jara?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie to w sumie nie dziwi wcale. Co Wy nie wiecie, że prawdziwy rycerz ma krew na mieczu czy jakoś tak?ale ze co go tak jara?
Mój jest napalony zawszeTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
Słyszałam tylko o koniu, który też po błocie pojedzieA mnie to w sumie nie dziwi wcale. Co Wy nie wiecie, że prawdziwy rycerz ma krew na mieczu czy jakoś tak?
A to nie było coś z Indianinem?A mnie to w sumie nie dziwi wcale. Co Wy nie wiecie, że prawdziwy rycerz ma krew na mieczu czy jakoś tak?
Mój jest napalony 24/7 jak włoski ogierTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?
A z Indianinem to jeszcze nie słyszałamA to nie było coś z Indianinem?
W wannie jest idealnie nie powiem, że nie ma rzezi niewiniątekSłyszałam tylko o koniu, który też po błocie pojedzie
Ja tam nic do seksu w okres nie mam, nie powiem, że się nie zdarza ale to jest wtedy takie no, tu ręcznik trzeba podkładać, tu zaraz po biec do łazienki... Tak więc jakoś fanką specjalną nie jestem, ale jak przydusi to człowiek musi
GratulacjeChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Nam też się zdarzaSłyszałam tylko o koniu, który też po błocie pojedzie
Ja tam nic do seksu w okres nie mam, nie powiem, że się nie zdarza ale to jest wtedy takie no, tu ręcznik trzeba podkładać, tu zaraz po biec do łazienki... Tak więc jakoś fanką specjalną nie jestem, ale jak przydusi to człowiek musi