reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
E to mój nawet i tampony umie kupić 😂😂😂
Mój podpaski też umie kupić, jak wyśle zdjęcie i mu potwierdzę, że to właśnie te 😄 Chociaż częściej zamiast podpasek kupuje mi sam z siebie coś słodkiego jak już przyjdzie okres ☺️ Inny temat jest jak jest sucha a inny temat kiedy ma wyobrażenie, że to skrzydełko wystaje a ona jest mokra i czerwona 😁

Dziewczyny, dziękuję za wszystkie miłe słowa 🥰 zastanawiam się jak i kiedy przekazać tatusiowi, może w weekend jak będzie miał wolne od remontu... Wiecie, w marcu myślałam, że odstawimy tabsy maj/czerwiec, odczekamy 3 miesiące i zaczniemy, liczyłam że zaskoczy od razu, potem trafiłam na forum, poczytałam Wasze historie staraczkowe i pomyślałam "ej, wcale może nie być tak łatwo i szybko". Ale z drugiej strony z wpadką nie było problemu, więc 🤷‍♀️

reklama
Do góry