nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Już przynajmniej wiem dlaczego jestem dziś taka ładna i dlaczego wydaje mi się, że te 6dni pilatesu są już widoczne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno zarlas jakieś nowe supleDziewczyny, ale miło się zaskoczyłam! Wysikałam pika w 12dc! Ostatnio jakoś wydłużyły mi się cykle i piki były nawet w okolicy 20dc, a tu dziś taka niespodziewajka.
@Bolilol przepisz mnie proszę na testowanie 20.08.
Daj spokój ja mam ryj w pryszczachJuż przynajmniej wiem dlaczego jestem dziś taka ładna i dlaczego wydaje mi się, że te 6dni pilatesu są już widoczne.
O kur, jutro środa ale póki dzieciak nie śpi to nie ma szansWracając do tematu dnia to mój szwagier mówi że "frytki są dobre i z ketchupem i majonezem"... Mój mąż w trakcie okresu tylko przypomina mi o ŚRODZIE
To trzymamy kciuki za udany transferJa dzis po kolejnym USG i punkcja w czwartek w poludnie, a transfer we wtorek. Na szczescie moj lekarz zgodzil sie na transfer 15 sierpnia czyli w swieto. Uff
Ja dzis po kolejnym USG i punkcja w czwartek w poludnie, a transfer we wtorek. Na szczescie moj lekarz zgodzil sie na transfer 15 sierpnia czyli w swieto. Uff
No właśnie jedynie pomyliłam trochę Wit A i E, bo myślałam, że to wiesiołek i jadłam 4 dziennie, do tego dojadam Ovarin ale po jednej tabletce i to w sumie tyle z nowości.Na pewno zarlas jakieś nowe suple
Ja mam zawsze, bo o ile czoło już ogarnęłam i jest okej, to u mnie broda i linia żuchwy najgorzej, no ale co zrobić, jak ciągle wyskakuje coś nowego. Przywykłam w sumie. ;PDaj spokój ja mam ryj w pryszczach
Ić stont GratulacjeW pierwszym