nudella
Fanka BB :)
No to faktycznie małomało mało. Ja, Ty, @wrobelmm @Kosinka94 @Brownie1992 @Magdalena09 i chyba ktoś jeszcze hmmm @nastraganie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie małomało mało. Ja, Ty, @wrobelmm @Kosinka94 @Brownie1992 @Magdalena09 i chyba ktoś jeszcze hmmm @nastraganie ?
ale to chyba nie do końca jest tak, że nie wolno jeść nic co ma wyoski indeks. Bo indeks to jedno, a ladunek całego posiku to drugie. I np jak masz coś co ma wysoki indeks glikemiczny to dodanie rzeczy z niskim obniża ładunek glikemiczny całego posiłku. Ważne, zeby bilanoswać posiłki w białko i tłuszcze zawsze.to nie dla mnie, nie dam rady bez pizzy, ziemniaków i makaronu
a Ty się teraz z nim całujesz to trochę jakbyś teściowa całowała soryNajbardziej przeraża mnie to ze jest prawdopodobieństwo tego ze mojego męża też tak karmiła
ja kiedyś segregując śmieci miałam taką myśl, ze jak to jest możliwe, ze np taki jogurt tak pięknie pachnie, a z kolei pudełko po nim już śmierdzi xDU nas na obiad wpadł maczek, bo jechaliśmy do liroja oglądać płytki i panele a w liroju lody gałkowe, gałki jak pięści
Obrzydza mnie jak pakuję u teściowej sztućce do koszyczka w zmywarce, u siebie i u mamy nie mam tego problemu bo mamy szufladę.
pewnie masz rację, ja starałam się trzymać tych produktów które miały IG poniżej 50-70, wiadomo że czasami się zdarzyło coś co ma więcej no raczej starałam się nie jeść takale to chyba nie do końca jest tak, że nie wolno jeść nic co ma wyoski indeks. Bo indeks to jedno, a ladunek całego posiku to drugie. I np jak masz coś co ma wysoki indeks glikemiczny to dodanie rzeczy z niskim obniża ładunek glikemiczny całego posiłku. Ważne, zeby bilanoswać posiłki w białko i tłuszcze zawsze.
Na sucho to by mi picza odpadła. Daj Pani spokójja od dłuższego czasu gole na "sucho", nie używam ani pianki ani żelu do golenia i nie narzekam
No właśnie Ale to samo z jedzeniem - jak wchodzi to pachnie zazwyczaj ładnie, nie licząc niektórych serówja kiedyś segregując śmieci miałam taką myśl, ze jak to jest możliwe, ze np taki jogurt tak pięknie pachnie, a z kolei pudełko po nim już śmierdzi xD
hahaha, moja się trzyma mam też maszynkę Gillette Venus z paskiem żelowym i wystarczy woda i już jest poślizgNa sucho to by mi picza odpadła. Daj Pani spokój