reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Dzień trzeci done 💪
Fitness Working Out GIF by Big Brother 2021
Brawoooo!

reklama
to tylko kilka przykładów 😏 ogólnie wszystkie produkty które mają niski indeks glikemiczny. Niedozwolonych jest cała masa produktów, są specjalne tabele i nawet apka.
Ale co najważniejsze i tu uwaga bo może być drastycznie... Nie wolno pić PIWA! Żadnego, nawet bez alkoholu 🤣 więc ta dieta nie jest dla każdego 🙈
to nie dla mnie, nie dam rady bez pizzy, ziemniaków i makaronu 😭

fuuuuuuuuui, a rodzicom tych dzieci to nie przeszkadza?

Moja teściowa to taki typowy człowiek któremu można podrzucić dziecko. Ja chciałam zostawić 1 raz żeby iść na pogrzeb babci. Powiedziała że nie zostanie z nimi bo też chce na ten pogrzeb iść 🙄 Nigdy więcej się nie odważyłam. Zresztą mamy do siebie 740km wiec nie jestem na nią skazana.
I jeżeli chodzi o te dzieciaki to najczęściej rodzice tego nie widzą. Widzi jedynie matka i ojciec dwójki która na codzień tam przebywa. Ale nie zauważyłam żeby im to przeszkadzało. Zadowoleni że ktoś się ich dziećmi zajmuje 🙄

reklama
Do góry