Bolilol
Fanka BB :)
Brawoooo!Dzień trzeci done
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawoooo!Dzień trzeci done
to nie dla mnie, nie dam rady bez pizzy, ziemniaków i makaronuto tylko kilka przykładów ogólnie wszystkie produkty które mają niski indeks glikemiczny. Niedozwolonych jest cała masa produktów, są specjalne tabele i nawet apka.
Ale co najważniejsze i tu uwaga bo może być drastycznie... Nie wolno pić PIWA! Żadnego, nawet bez alkoholu więc ta dieta nie jest dla każdego
skoro @kicikocia to wie, to zakładam, że pozostałe dzieci/synowe teściowej też wiedzą... Chybapytanie czy w ogóle o tym wiedzą... Ja bym się sama zrzygala jak bym to zobaczyla
też tak mówiłam, ale miałam dobra motywację i uwierz mi że uwielbiałam tą dietę a ogólnie to ja też jestem team produktów mącznych. Niestety tam się nie powinno za bardzo tego jeśćto nie dla mnie, nie dam rady bez pizzy, ziemniaków i makaronu
fuuuuuuuuui, a rodzicom tych dzieci to nie przeszkadza?
mam nadzieję że jednak nie wiedząskoro @kicikocia to wie, to zakładam, że pozostałe dzieci/synowe teściowej też wiedzą... Chyba
mało mało. Ja, Ty, @wrobelmm @Kosinka94 @Brownie1992 @Magdalena09 @nieznośne_poplątanie i chyba ktoś jeszcze hmmm ?Ile nas wgl podjęło się wyzwania? Czy mi się wydaje czy mało odważnych?
Kto ciśnie wyzwanie sierpniowe daje
mam nadzieję że jednak nie wiedzą