Brownie1992
Moderator
Pijesz do mojejpewnie wtedy trzymano się tematu przewodniego wątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pijesz do mojejpewnie wtedy trzymano się tematu przewodniego wątku
Też, ale ja osobiście bardzo lubię to, że ten wątek nie ogranicza się do gadania o staraniach, a jest taki życiowyPijesz do mojej
Pewnie! Zaczynam wieczorny spam !Opanowałam wątek!
Jest tu ktoś jeszcze?
Ooooo, brzmi przepyszniePewnie! Zaczynam wieczorny spam !
Mam grzaneczki z jajecznica, posypane serem i zapieczone. Mąż taką kolację wymyślił
Czyli nie dla mnieto tylko kilka przykładów ogólnie wszystkie produkty które mają niski indeks glikemiczny. Niedozwolonych jest cała masa produktów, są specjalne tabele i nawet apka.
Ale co najważniejsze i tu uwaga bo może być drastycznie... Nie wolno pić PIWA! Żadnego, nawet bez alkoholu więc ta dieta nie jest dla każdego
W pierwszej chwili myślałam, że to gif z ruchaniemDzień trzeci done
No @Bolilol to wychodzi, że jak zjesz pizze z boczkiem i z batonem proteinowym to jest gitesale to chyba nie do końca jest tak, że nie wolno jeść nic co ma wyoski indeks. Bo indeks to jedno, a ladunek całego posiku to drugie. I np jak masz coś co ma wysoki indeks glikemiczny to dodanie rzeczy z niskim obniża ładunek glikemiczny całego posiłku. Ważne, zeby bilanoswać posiłki w białko i tłuszcze zawsze.
Przerwa na Maczka jest jutro! Nie wolno oszukiwać !U nas na obiad wpadł maczek, bo jechaliśmy do liroja oglądać płytki i panele a w liroju lody gałkowe, gałki jak pięści
Obrzydza mnie jak pakuję u teściowej sztućce do koszyczka w zmywarce, u siebie i u mamy nie mam tego problemu bo mamy szufladę.
Masz szczęście, że lubisz mojaTeż, ale ja osobiście bardzo lubię to, że ten wątek nie ogranicza się do gadania o staraniach, a jest taki życiowy