Brownie1992
Moderator
Pychotka polecamOoooo, brzmi przepysznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pychotka polecamOoooo, brzmi przepysznie
A ja leniwa buła to wyzwania nie robię a mączka już daaaaaawno nie było, bo nie po drodze a specjalnie jechać za dalekoPrzerwa na Maczka jest jutro! Nie wolno oszukiwać !
Co to za święte noce?A ja na święte noc gotuje sobie zupę z fasolki szparagowej. Są w niej ziemniaki i kusi mnoe, żeby makaron tam wrzucić
no ze juz noc a ja za gotowanie się wzięłam xDCo to za święte noce?
Ja nie tronuję!Jeszcze trzeba dziś nabić 20 stron, a wszyscy poszli trzonować. Co za bezsens. Nie mogę wstawiać gifów gów na przez 20 stron
Moja teściowa jak spać nie mogła to potrafiła o 2 wstać i smażyć kotlety albo o 4 przed pracą piec drożdżówkęno ze juz noc a ja za gotowanie się wzięłam xD
Pamiętaj o focie dla nas. Nie to co Bolilol. Taka koleżanka z niej. Zamówiła jakieś czaderskie gadżety i się nie podzieliłaPo równym tygodniu moja wysłana paczka z Shein w końcu zmieniła status i jedzie!