reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Samsung Galaxy watch 5 też ma mieć te funkcje (albo już ma?), ale nie wydaje się to być odpowiednie do mierzenia temp w celu faktycznego i mozliwie dokładnego badania cyklu oraz momentu owulacji. Nie bez powodu temperatura w tym celu mierzona jest w pochwie, ustach lub w odbycie, a nie pod pachą. Po prostu temperatura mierzona przez skórę nie jest wystarczająco dokladna, jest uzależniona od zbyt wielu czynników zewnętrznych
A to masz w pelni racje, na razie mam ogolny poglad jak to sie u mnie zmienia w trakcie trwania cyklu, ktory wymaga ode mnie na razie tylko tego by miec go na rece w nocy.

A to masz w pelni racje, na razie mam ogolny poglad jak to sie u mnie zmienia w trakcie trwania cyklu, ktory wymaga ode mnie na razie tylko tego by miec go na rece w nocy.
Generalnie to się wydaje naprawdę fajną funkcją, sama się tym zainteresowałam jak zobaczyłam jakiś artykuł w tym kontekście właśnie dotyczący Samsunga Galaxy watch 5, tylko to ma plusy i minusy. Plusy to to, że kobiety dowiadują się czegoś o swoim cyklu, a minusy to to, że takim urządzeniom można uwierzyć za mocno i nie dociekać, że jak się chce zajść w ciążę to się powinno jednak mierzyć termometrem w pochwie.
To jak mój zegarek, który mierzy ciśnienie. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej jednak w określonych przypadkach należy się przesiąść na ciśnieniomierz i nie ma zmiłuj, zegarkowi w pewnych momentach trzeba przestać ufac

Generalnie to się wydaje naprawdę fajną funkcją, sama się tym zainteresowałam jak zobaczyłam jakiś artykuł w tym kontekście właśnie dotyczący Samsunga Galaxy watch 5, tylko to ma plusy i minusy. Plusy to to, że kobiety dowiadują się czegoś o swoim cyklu, a minusy to to, że takim urządzeniom można uwierzyć za mocno i nie dociekać, że jak się chce zajść w ciążę to się powinno jednak mierzyć termometrem w pochwie.
To jak mój zegarek, który mierzy ciśnienie. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej jednak w określonych przypadkach należy się przesiąść na ciśnieniomierz i nie ma zmiłuj, zegarkowi w pewnych momentach trzeba przestać ufac
Masz racje, ja kupilam ten zegarek i rzeczywiscie temat mierzenie temperatury przestal dla mnie istniec. Zdalam sie na niego w sumie po przeczytaniu kilku artykulow i to pewnie sponsorowanych. Dziekuje, ze mi to uswiadomilas. ❤️❤️❤️

Nie mam pojęcia.. masakra z tymi cenami 🤯 trochę tez mnie zrobili w bambuko, bo mieli przedział cenowy od 500 do 800 zł w zależności od trudności. Uważałam, ze akurat mój przypadek był łatwy, bo szybko poszło. A przy płaceniu juz nie miałam jak się kłócić, bo cała buzia w wacikach i krwi 🤷🏻‍♀️
ehhh, ja zapłaciłam 1200 zł za podobną „przyjemność” ale wybaczam im za to, że usuwałam 2 na raz ale nie brałam żadnych przeciwbólowych i ekspresowo się zagoiło 😅

reklama
Boniu, niełatwo was nadrobić!

W temacie ósemek, to ja powinnam jutro trzonować a idę usunąć właśnie ósemkę. Także jak nie zejdę na miejscu w gabinecie to z trzonowania i tak raczej nici.

A jakie macie plany weekendowe? W końcu już czwartek wieczór, więc praktycznie weekend
mi zabronili chyba przez 3 dni się bzykać po usunięciu 😌

Do góry