reklama
nudella
Fanka BB :)
Nazwałaś kota jak marka pasty do butów?No
Mam też kota o imieniu Kiwi (bo jak zapytałam w sklepie jak w końcu nazwiemy kota to staliśmy obok Kiwi )
A trzecia to Kitty. Tak tak bo Hello Kitty
wrobelmm
Batony proteinowe mnie przekonująJa jestem bardzo monotematyczna jedzeniowo, bez problemu potrafię jechać na monodiecie i nie raz zdarzało mi się, że np. przez dwa miesiące codziennie na obiad były pierogi z biedronki
Obecnie moja monodieta opiera się na pizzy/lazanii z Lidla jako jedyny posiłek dnia i dobijanie batonami proteinowymi
Motylkowa!
.
Ostatnia edycja:
Bolilol
mam taki moment w diecie, że się muszę nimi dopychac na szczęście już można kupić takież które nawet jakiś smak mająBatony proteinowe mnie przekonują
nudella
Ja chodziłam tzn zapinałam go w te szelki i wypuszczałam na trawnik jak psa na smyczy a on sobie chodził w trawie i było go widać tylko po smyczyOstatnio mąż mi na jakiejś stronie pokazywał szelki i smycz na chomika takie mini mniumnie , padłam
Kto z chomikiem wychodzi na spacer?
Mam kumpla co chodzi z królikiem na spacer do parku , ale z chomikiem?
Bolilol
tylko 20? Ale w sensie że dla Ciebie? Bo co wy z 20 nuggetsami na 2 osoby byście mieli zrobić?Mąż wrócił z basenu i przywiózł 20 nagetsów z maka . EHE
LadyCaro
Nie no, że dla mnie, sobie wziął jakiś inny szajstylko 20? Ale w sensie że dla Ciebie? Bo co wy z 20 nuggetsami na 2 osoby byście mieli zrobić?
reklama
Bolilol
no i to jest dobry StaryNie no, że dla mnie, sobie wziął jakiś inny szajs