Kejcik
Fanka BB :)
o to ja świnkę jak miałam 20Ale żeby nie było, chomika na smyczy wyprowadzałam w wieku 10 lat Czasem wsadzałam go do wózka dla lalek i woziłam się z nim po osiedlu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to ja świnkę jak miałam 20Ale żeby nie było, chomika na smyczy wyprowadzałam w wieku 10 lat Czasem wsadzałam go do wózka dla lalek i woziłam się z nim po osiedlu
brawo TyDzień dobry w piąteczek
Melduję, że właśnie wpierdzielam 4 ogórki kiszone i pół makreli
pottwierdzam, jestem idealnym przykładem. Miałam okropne rozstępy na brzuchu i dużo zeszły, wiadomo wszystkeigo nie zlikwidujesz. I na celulit super. Ale to trzeba systematycznie, co dla mnie jest rzeczą niemożliwąpodobno ro szczotkowanie robi zajebistą robotę ale ja jeszcze nie zaczęłam chociaż szczotkę kupiłam pewnie z 4 lata temu
Cooo? Serio? A mi właśnie pik wyszedł no trudno, zębami nie będę trzonowaćmi zabronili chyba przez 3 dni się bzykać po usunięciu
wiesz co, to chyba chodzi o to, że jednak seks wymaga „odrobinę” wysiłku plus krew szybciej buzuje i takie tam, a tu należy minimalizować ryzyko krwotoku możesz dopytać zębiarzaCooo? Serio? A mi właśnie pik wyszedł no trudno, zębami nie będę trzonować
Weź jeszcze cebulę, będziesz miała zabójczy oddech.Dzień dobry w piąteczek
Melduję, że właśnie wpierdzielam 4 ogórki kiszone i pół makreli
Mojej psiapsi brat nazwał psa Tadeusz. Tadeusz, idziemy!Znajomy miał psa, którego nazwał Koleś