reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja jak to zobaczyłam to się śmiałam jak głupia, ale nie budziłam go, bo bałam się, że się przestraszy i zadławi🙆‍♀️🤣
Zeżarł do końca papierek po wedlu spadł na podłogę a mąż grzecznie położył się na kontynuację snu 😂
A rano jak mu to opowiedziałam to patrzył się na mnie jak na wariatke, super co nie😄
Ja mojemu, na wszelki wypadek robie zdjęcie - w sytuacjach, w kwestii których czuje ze następnego dnia może się ich wypierać 😂

są jakieś termometry, które są powiązane z aplikacją i jak mierzysz temp to Ci automatycznie przez bluetooth leci wynik do apki, rozważałam to 😅
Ja mam apple watch 8 i on mierzy temperature ciala zawsze rano o tej samej godzinie. Potem wyniki synchronizuja sie z aplikacja sledzenie cyklu i wyznaczaja kiedy prawdopodobnie byla owulacja. W aplikacji zaznaczam tez sobie kiedy mialam okres itp.

reklama
Ja mam apple watch 8 i on mierzy temperature ciala zawsze rano o tej samej godzinie. Potem wyniki synchronizuja sie z aplikacja sledzenie cyklu i wyznaczaja kiedy prawdopodobnie byla owulacja. W aplikacji zaznaczam tez sobie kiedy mialam okres itp.
Samsung Galaxy watch 5 też ma mieć te funkcje (albo już ma?), ale nie wydaje się to być odpowiednie do mierzenia temp w celu faktycznego i mozliwie dokładnego badania cyklu oraz momentu owulacji. Nie bez powodu temperatura w tym celu mierzona jest w pochwie, ustach lub w odbycie, a nie pod pachą. Po prostu temperatura mierzona przez skórę nie jest wystarczająco dokladna, jest uzależniona od zbyt wielu czynników zewnętrznych

Do góry