reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Polecam szczotkowanie na suchoA znacie jakieś sposoby na jędrną skórę? Jakieś skuteczne balsamy czy coś? Szczotkowanie na sucho? Zimne prysznice?
wrobelmm
A to cwaniak!Ostatnio zginęła mu taka lina do szarpania, ale myślałam, że ja gdzieś przewaliłam. Potem parę dni później też taki wezel. A teraz właśnie lis wszedł pod siatka na działkę i zajebał mu piłkę
wrobelmm
Mam słoik w spiżarni, chyba jeszcze się nie przeterminował, jakby któraś chciała mogę podesłaćA chyba nawet teraz można kupić w Biedrze te kiszone kalafiory
wrobelmm
Ja mojemu, na wszelki wypadek robie zdjęcie - w sytuacjach, w kwestii których czuje ze następnego dnia może się ich wypieraćJa jak to zobaczyłam to się śmiałam jak głupia, ale nie budziłam go, bo bałam się, że się przestraszy i zadławi
Zeżarł do końca papierek po wedlu spadł na podłogę a mąż grzecznie położył się na kontynuację snu
A rano jak mu to opowiedziałam to patrzył się na mnie jak na wariatke, super co nie
wrobelmm
Znajomy miał psa, którego nazwał KoleśSpoko, jest dziewczyna tu na forum, której pies nazywa się Typiara uważam, ze to genialne.
Ja miałam psa który nazywał się Kebab
kicikocia
Ja swojego nauczyłam chodzić na plaże na smyczy, była to na początku droga przez mękę, ale wkońcu mi się udało nauczyć go tej 1 trasy
Pewnie był zdziwiony tak wielką kuwetą
kicikocia
Nazwałaś kota jak marka pasty do butów?
O jacie. Faktycznie
Megi^^
Ja mam apple watch 8 i on mierzy temperature ciala zawsze rano o tej samej godzinie. Potem wyniki synchronizuja sie z aplikacja sledzenie cyklu i wyznaczaja kiedy prawdopodobnie byla owulacja. W aplikacji zaznaczam tez sobie kiedy mialam okres itp.są jakieś termometry, które są powiązane z aplikacją i jak mierzysz temp to Ci automatycznie przez bluetooth leci wynik do apki, rozważałam to
reklama
Bolilol
Samsung Galaxy watch 5 też ma mieć te funkcje (albo już ma?), ale nie wydaje się to być odpowiednie do mierzenia temp w celu faktycznego i mozliwie dokładnego badania cyklu oraz momentu owulacji. Nie bez powodu temperatura w tym celu mierzona jest w pochwie, ustach lub w odbycie, a nie pod pachą. Po prostu temperatura mierzona przez skórę nie jest wystarczająco dokladna, jest uzależniona od zbyt wielu czynników zewnętrznychJa mam apple watch 8 i on mierzy temperature ciala zawsze rano o tej samej godzinie. Potem wyniki synchronizuja sie z aplikacja sledzenie cyklu i wyznaczaja kiedy prawdopodobnie byla owulacja. W aplikacji zaznaczam tez sobie kiedy mialam okres itp.