reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Czy ktoras z Was używa kubeczków menstruacyjnych? Bo chciałam spróbować ale oczywiście przecież miałam zajść od razu w ciąże wiec nie chciało mi się kupować. :D Polecicie jakieś firmy albo na co zwrócić uwagę przy doborze? Czy zacząć od jakiegoś kubeczka z rossmana czy szukać takich bardziej profesjonalnych firm?
ja nie, jakoś mnie trochę brzydzą takie kubeczki

Matko jak mi się nie chce robić tego pilatesu, jeszcze mam drugi dzień okresu... A do tego jeszcze mi potrzeba 6k kroków, nie wiem jakim cudem, miałam mega aktywny dzień, nabiegalam się po Ikei jak głupia szukając ostatnich 4 półek, byłam w Lidlu, w aptece, pierwszy raz musiałam natrąbic na jakąś babę na parkingu pod innym dużym sklepem. Tyle zrobiłam! Jakim cudem to tylko 4k kroków :(
Ja dzisiaj zrobiłam 12 km rowerem i 10 z buta i też już padam na ryj....

Rozimiem, u mnie wyniki niektorych badan wskazywałyby na pcos ale ni hu hu obraz z usg nie potwierdza, więc raczej może się to wiązać z IO - ale wiesz jak to z lekarzami bywa, sama ostatnio popadłaś na atrystkę. Czasem już nikomu nie ufam , bo każdy mówi jak ładnie i pieknie wszystko wygląda na usg , każą się starać zasadę za 3 miesiące będzie Pani w ciąży nie działa, ciąży jak nie było tak nie ma, za chwile będzie 2 lata.
Gorzka refleksja , sorki ale musiałam to wyrzucić.
oczywiście ja też uważam że nie ma co ufać na 100%< chociaż teraz mojemu lekarzowi aktualnemu ufam na 90% i wiem że jest powołany do pomagania a nie tylko do zbierania kasy i to jest super. Trzymam mocno kciuki żeby w końcu się udało 😍

reklama
Rozimiem, u mnie wyniki niektorych badan wskazywałyby na pcos ale ni hu hu obraz z usg nie potwierdza, więc raczej może się to wiązać z IO - ale wiesz jak to z lekarzami bywa, sama ostatnio popadłaś na atrystkę. Czasem już nikomu nie ufam , bo każdy mówi jak ładnie i pieknie wszystko wygląda na usg , każą się starać zasadę za 3 miesiące będzie Pani w ciąży nie działa, ciąży jak nie było tak nie ma, za chwile będzie 2 lata.
Gorzka refleksja , sorki ale musiałam to wyrzucić.
U mnie też było wszystko pięknie. Hormony w normie, brak IO, brak Pcos, tarczyca w normie, super owulacje, endo bajka, śluz złoto.
I co? I gó wno:) Dopiero wyszły ostatnio kwiatki.

Do góry