wrobelmm
Fanka BB :)
Dlatego byle do października z nadzieją na jakąś zmianęTo wina pisuarów! Pamiętaj nie nasza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego byle do października z nadzieją na jakąś zmianęTo wina pisuarów! Pamiętaj nie nasza
No waśnie tak myslalam zeby zrobic.Kojarzę, że ten z Rossmanna ma całkiem przyzwoite opinie więc może sprawdź najpierw czy Ci to pasuje zanim zainwestujesz w coś droższego
tzn ja teraz już wiem że jest dosyć łatwo ale uwierz mi że wcześniej byłam u trzech lekarzy i każdy mówił co innego. U jednego było PCOS a u innego nieJak widać na moim przykładzie czasami nie jest tak łatwo xD
ja nie, jakoś mnie trochę brzydzą takie kubeczkiCzy ktoras z Was używa kubeczków menstruacyjnych? Bo chciałam spróbować ale oczywiście przecież miałam zajść od razu w ciąże wiec nie chciało mi się kupować. Polecicie jakieś firmy albo na co zwrócić uwagę przy doborze? Czy zacząć od jakiegoś kubeczka z rossmana czy szukać takich bardziej profesjonalnych firm?
O, podepnę się, zamówiłam w poniedziałek i mam to samoPytanie o Shein
Dostałam w piątek maila, że zamówienie zostało wysłane a w apce inpostu mam, że jest w trakcie przygotowania. Czy to jest normalne czy mam się martwić?
Ja dzisiaj zrobiłam 12 km rowerem i 10 z buta i też już padam na ryj....Matko jak mi się nie chce robić tego pilatesu, jeszcze mam drugi dzień okresu... A do tego jeszcze mi potrzeba 6k kroków, nie wiem jakim cudem, miałam mega aktywny dzień, nabiegalam się po Ikei jak głupia szukając ostatnich 4 półek, byłam w Lidlu, w aptece, pierwszy raz musiałam natrąbic na jakąś babę na parkingu pod innym dużym sklepem. Tyle zrobiłam! Jakim cudem to tylko 4k kroków
oczywiście ja też uważam że nie ma co ufać na 100%< chociaż teraz mojemu lekarzowi aktualnemu ufam na 90% i wiem że jest powołany do pomagania a nie tylko do zbierania kasy i to jest super. Trzymam mocno kciuki żeby w końcu się udałoRozimiem, u mnie wyniki niektorych badan wskazywałyby na pcos ale ni hu hu obraz z usg nie potwierdza, więc raczej może się to wiązać z IO - ale wiesz jak to z lekarzami bywa, sama ostatnio popadłaś na atrystkę. Czasem już nikomu nie ufam , bo każdy mówi jak ładnie i pieknie wszystko wygląda na usg , każą się starać zasadę za 3 miesiące będzie Pani w ciąży nie działa, ciąży jak nie było tak nie ma, za chwile będzie 2 lata.
Gorzka refleksja , sorki ale musiałam to wyrzucić.
Jak już pewnie doczytałaś - to normalneO, podepnę się, zamówiłam w poniedziałek i mam to samo
Mnie brzydzić nie brzydzą, ale się zastanawiam jak bym go miała wymienić poza domem, np. w pracy nie mam zlewu w kabinie kibelka, tak samo jak czasami np. w centrum handlowym czy w restauracji.ja nie, jakoś mnie trochę brzydzą takie kubeczki
U mnie też było wszystko pięknie. Hormony w normie, brak IO, brak Pcos, tarczyca w normie, super owulacje, endo bajka, śluz złoto.Rozimiem, u mnie wyniki niektorych badan wskazywałyby na pcos ale ni hu hu obraz z usg nie potwierdza, więc raczej może się to wiązać z IO - ale wiesz jak to z lekarzami bywa, sama ostatnio popadłaś na atrystkę. Czasem już nikomu nie ufam , bo każdy mówi jak ładnie i pieknie wszystko wygląda na usg , każą się starać zasadę za 3 miesiące będzie Pani w ciąży nie działa, ciąży jak nie było tak nie ma, za chwile będzie 2 lata.
Gorzka refleksja , sorki ale musiałam to wyrzucić.