nudella
Fanka BB :)
Normalne...
Się zgadały Dziękuję, już się nie martwięnormalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalne...
Się zgadały Dziękuję, już się nie martwięnormalne
Ma owulacje, i regularne cykle jak w zegarku 12 dni po piku lh okres, wszystko to zgadza sie z usg- może i masz racje, ale wiadomo tonący chwyta się brzytwy, więc zapytam o tą większą dawkę.pewnie by nie zaszkodziło ale jeżeli masz owulację to większa dawka raczej nie stworzy że będą lepsze czy częściej. Ja bym faktycznie poczekała do wizyty, do tej mety proponuje dodatkowo lykac witamine B12 oraz pić inofem dwa razy dziennie jeśli któraś ma dodatkowo PCOS.
No ale na tej zasadzie to w sumie by mi nie liczyło kroków jak łażę po domu z telefonem w obu łapkach przed sobą, a dobrze mi wtedy liczyTeż to słyszałam, że niektóre zegarki tak mają właśnie od koleżanek które jeździły z wózkami dziecięcymi. I podobno zakładały na kostkę żeby dobrze liczyło przy spacerach.
Jakbym zobaczyła kogoś z zegarkiem na nodze to bym się zastanawiała czy równo pod sufitemTeż to słyszałam, że niektóre zegarki tak mają właśnie od koleżanek które jeździły z wózkami dziecięcymi. I podobno zakładały na kostkę żeby dobrze liczyło przy spacerach.
Też to słyszałam, że niektóre zegarki tak mają właśnie od koleżanek które jeździły z wózkami dziecięcymi. I podobno zakładały na kostkę żeby dobrze liczyło przy spacerach.
To wina pisuarów! Pamiętaj nie naszaTo dokładnie tak jak ja
Bratnie duszeSię zgadały Dziękuję, już się nie martwię
O tak. U mnie prócz tego były jeszcze biegunki
to ja na odwrót - była strasznie wzdęta i miałam okropne zaparcia
Ej nie straszcie mnie!u mnie też, przez tydzień z kibla nie wychodziłam ale za to szybko schudłam
Może wtedy liczy aplikacja w telefonie, a nie zegarek?No ale na tej zasadzie to w sumie by mi nie liczyło kroków jak łażę po domu z telefonem w obu łapkach przed sobą, a dobrze mi wtedy liczy