reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

oczywiście ja też uważam że nie ma co ufać na 100%< chociaż teraz mojemu lekarzowi aktualnemu ufam na 90% i wiem że jest powołany do pomagania a nie tylko do zbierania kasy i to jest super. Trzymam mocno kciuki żeby w końcu się udało 😍
Dzięki, też fajnie, że Ty swoją " perełkę " w gronie lekarzy już znalazłaś💗

reklama
Mnie brzydzić nie brzydzą, ale się zastanawiam jak bym go miała wymienić poza domem, np. w pracy nie mam zlewu w kabinie kibelka, tak samo jak czasami np. w centrum handlowym czy w restauracji.
no to jest jedno, też nie wiem jakbym miała to zrobić. A po drugie jakoś bym się bała że zanim wyjmę to wszystko rozleje 🙈

Czy ktoras z Was używa kubeczków menstruacyjnych? Bo chciałam spróbować ale oczywiście przecież miałam zajść od razu w ciąże wiec nie chciało mi się kupować. :D Polecicie jakieś firmy albo na co zwrócić uwagę przy doborze? Czy zacząć od jakiegoś kubeczka z rossmana czy szukać takich bardziej profesjonalnych firm?
Zanim zaciążyłam to używałam tych rossmanna, kupiłam 2 rozmiary i byłam zadowolona. Dosyć dobrze się aplikuje, łatwo wyjmuje 🙂 na wypróbowanie nie chciałam szukać czegoś droższego, bo a nuż to nie będzie to.

o w sumie z moimi zdolnościami to też prawdopodobne 😂

Całe szczęście cienkie endometrium ma swoje plusy 😂
200.gif

Mnie brzydzić nie brzydzą, ale się zastanawiam jak bym go miała wymienić poza domem, np. w pracy nie mam zlewu w kabinie kibelka, tak samo jak czasami np. w centrum handlowym czy w restauracji.
Nie no tak w miejscu publicznym bym się nie zdecydowała na wymianę. Powalczę w domu na spokojnie najpierw :D i zobaczymy czy wygram ta krwawą walkę w domowym zaciszu :)

reklama
Do góry