Magdalena09
Fanka BB :)
ja też lubię ale chyba jestem za leniwa żeby je sobie pokroićja jestem mega warzywiarą, kocham warzywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też lubię ale chyba jestem za leniwa żeby je sobie pokroićja jestem mega warzywiarą, kocham warzywa
Brawo Ty! Ja właśnie po nią idę, nabiję trochę krokówDobra, wleciała godzinka różnorakich ćwiczeń, z hantlami i bez, więc spoko. Chyba napiszę Mężowi, żeby mi tą lazanie przywiózł
U mnie bez warzyw nie ma życia I bez jaj!!! Dziś pieczony kalafiorek
Gratulacje!Mam wyniki
Ja od początku mam floTemat już pewnie był, ale jakie apki polecacie do śledzenia owulacji?
Zainstalowałam dwie i sprawdzałam jeszcze na jakieś kalkulatorach i wszędzie wychodzi co innego
ja też właśnie zezarlam lazanieDobra, wleciała godzinka różnorakich ćwiczeń, z hantlami i bez, więc spoko. Chyba napiszę Mężowi, żeby mi tą lazanie przywiózł
Jak to smakowicie wygląda, a ja taka głodna jestem wracam z pracy i nie czeka na mnie obiad, dopiero muszę zrobićU mnie bez warzyw nie ma życia I bez jaj!!! Dziś pieczony kalafiorek
Uwielbiam takie obiadyU mnie bez warzyw nie ma życia I bez jaj!!! Dziś pieczony kalafiorek
Nie chciałoby mi się tyle gotować Nie wiem jak Ty to robiszJak to smakowicie wygląda, a ja taka głodna jestem wracam z pracy i nie czeka na mnie obiad, dopiero muszę zrobić
Dzisiaj bede miała młode ziemniaki z koperkiem , mizeria i pierś kurczaka, jeszcze nie wiem jak ją sobie zrobie, a mąż chce schabowe, także troche roboty przede mną.
I jeszcze poprosił, żebym mu na jutro zrobiła krupnik i naleśniki na śniadanie do pracy
Także ja do wieczora w kuchni dzisiaj