nudella
Fanka BB :)
No to po obiedzie...ja próbowałam kiedyś z lazanią z Lidla i różnica jest mocno na niekorzyść mikrofalówki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to po obiedzie...ja próbowałam kiedyś z lazanią z Lidla i różnica jest mocno na niekorzyść mikrofalówki
miałam niestety ten sam ból, planowałam sobie że do 30 chciałabym mieć już dwójkę. Później że chociaż jedno byłoby super. Minęła 30tka a dziecka dalej nie byłoJa w tym miesiącu byłam na 100% przekonana ze wysikam kreski i niestety bez płaczu się nie obyło. Może to tez z tego powodu ze w tym miesiącu 30 urodziny i miałam w głowie jakiś durny plan zaczynajac starania ponad rok temu ze będę mamą przed 30stką…. No cóż,reality hits hard. Juz na pewno nie będę mamą przed 30…
jeszcze troche posiedzeGratulacje
I nie wracaj już do Nas !
zamowilabym bezalkoholowe i pojechała autemW najblizszych dniach mam spotkanie ze znajomymi, podczas spotkan z nimi zawsze pilam piwo czy inny alkohol. Ze wzgledu na to, ze testowac bede dopiero za 5 dni nie wiem czy jestem w ciazy czy nie i nie chce pic. Co mowicie w takich sytacjach? Gdy powiem, ze nie mam ochoty, bedzie to bardzo podejrzane bo zawsze chociaz to jedno piwo sie napilam. Nie wiem czy chce przyznawac sie do tego, ze sie staramy bo nigdy nie wiadomo jak sytuacja sie rozwinie. Argument z prowadzeniem auta odpada bo na spotkanie przyjade komunikacja miejska. :/
A nie masz piekarnika? Wiesz, z drugiej strony nie dowiesz się czy Ci smakuje jak nie spróbujesz. Była zjadliwa, ale ja np lubię taki spieczony ser na wierzchu, taki chrupiący aż, i w mikrofali nie ma tego efektuNo to po obiedzie...
Musiałam po prostu trochę dać popalić pewnej paniChce usłyszeć tę historię!
chyba nigdy tyle warzyw nie miałam na talerzu jakoś tak nie mam motywacji żeby to zmienić ale chyba czas zacząć
GratulacjeMam wyniki
ja jestem mega warzywiarą, kocham warzywachyba nigdy tyle warzyw nie miałam na talerzu jakoś tak nie mam motywacji żeby to zmienić ale chyba czas zacząć
W mojej na opcji grillowanie jestem w stanie osiągnąć taki efekt.A nie masz piekarnika? Wiesz, z drugiej strony nie dowiesz się czy Ci smakuje jak nie spróbujesz. Była zjadliwa, ale ja np lubię taki spieczony ser na wierzchu, taki chrupiący aż, i w mikrofali nie ma tego efektu