reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Jak to smakowicie wygląda🤩, a ja taka głodna jestem wracam z pracy i nie czeka na mnie obiad, dopiero muszę zrobić 😫
Dzisiaj bede miała młode ziemniaki z koperkiem , mizeria i pierś kurczaka, jeszcze nie wiem jak ją sobie zrobie, a mąż chce schabowe, także troche roboty przede mną.
I jeszcze poprosił, żebym mu na jutro zrobiła krupnik i naleśniki na śniadanie do pracy 🙈
Także ja do wieczora w kuchni dzisiaj 😆
Ten krupnik to mógłby sobie odpuścić ;)

reklama
Matko jak mi się nie chce robić tego pilatesu, jeszcze mam drugi dzień okresu... A do tego jeszcze mi potrzeba 6k kroków, nie wiem jakim cudem, miałam mega aktywny dzień, nabiegalam się po Ikei jak głupia szukając ostatnich 4 półek, byłam w Lidlu, w aptece, pierwszy raz musiałam natrąbic na jakąś babę na parkingu pod innym dużym sklepem. Tyle zrobiłam! Jakim cudem to tylko 4k kroków :(

Jak to smakowicie wygląda🤩, a ja taka głodna jestem wracam z pracy i nie czeka na mnie obiad, dopiero muszę zrobić 😫
Dzisiaj bede miała młode ziemniaki z koperkiem , mizeria i pierś kurczaka, jeszcze nie wiem jak ją sobie zrobie, a mąż chce schabowe, także troche roboty przede mną.
I jeszcze poprosił, żebym mu na jutro zrobiła krupnik i naleśniki na śniadanie do pracy 🙈
Także ja do wieczora w kuchni dzisiaj 😆
U mnie dzisiaj podobnie - młode ziemniaki na parze, mizeria i kotlety mielone z indyka (bez panierki) 🤤

Żeby nie było że całkiem jestem nie fit to robię właśnie obiad na jutro i podjadam arbuza i boroweczki 😁 pieczarki się podsmażaną do soku na jutro i kupiłam filety z kurczaka to zrobię kilka kotletów i zamroze i może jakiś gulasz 😉

A zanim krojenie filetów to przysiady wjechały 😉
Dzisiaj też dzień intensywny i mimo że większość spaceru zegarek mi kroków nie liczył to i tak na liczniku 7tys ☺️

reklama
Do góry