Motylkowa!
Fanka BB :)
A ja poproszę za kciuki żeby dzisiaj przyszedł okres! MUSI przyjść, bo jak nie to mi drożność za tydzień odpadnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj, nie boj sięBoje się.
Ale tak trzymamy kciuki, że żadna z nas nie będzie dzisiaj pracować!No i uj i teraz już nic nie wiem. Nie pomagacie
Dla mnie ona jest lekko różowa, ale może ja ślepa jestem
JestDla mnie ona jest lekko różowa, ale może ja ślepa jestem
Jak to dziewczęta mówią "beta prawdę Ci powie" ale nadal trzymam kciukasyNa wczorajszym po czasie nic nie ma i na 20 tez
Mój tak wyglądał. To nie był pink,chyba bobo test.na pinku strumieniowym 10 było bardziej widoczne.wiec jest nadzieja
No to trzymamy kciuki! Wbijaj dzisiaj do wanny z ciepłą wodą!A ja poproszę za kciuki żeby dzisiaj przyszedł okres! MUSI przyjść, bo jak nie to mi drożność za tydzień odpadnie
Pamiętaj że @Brownie1992 też rano robiła, napisała że biel aż razi,a po czasie czy widzimy cień, bo poszła wywalić a tam cienie są,,,