reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Dzień dobry Wszystkim! Jako, że sierpień się kończy to chciałabym gorąco podziękować za ogrom wsparcia, rad i ciepłych słów jaki tu otrzymałam ❤️❤️ życzę wszystkim, żeby kreski jak najszybciej opustoszały i żeby wszystkie z Was przeniosły się na mamusie 😍 pomyślnego września!! 🍂🍂

reklama
Wiecie co? Chyba macie racje ze robię z siebie debila
BABO! To tylko ja napisałam, reszta dziewczyn widzi różową kreskę. Ile jest historii, że wyciągnięty kosz ze śmieci jest już chodzącym bobasem?
Podzieliłam się swoją historią, u mnie to był (chyba) 1 cykl starań i byłam zajebiście nieświadoma tego wszystkiego co kryje się pod dwoma kreskami. Przepraszam, nie powinnam zabierać Ci nadzieji tylko dlatego, że wstałam lewą nogą.
Różnica jest taka, że ja nie pamiętam czy miałam różową czy szarą kreskę. U Ciebie na zdjęciu wyprawia się na różowo.
Poczekajmy na betę i jeszcze raz przepraszam.

BABO! To tylko ja napisałam, reszta dziewczyn widzi różową kreskę. Ile jest historii, że wyciągnięty kosz ze śmieci jest już chodzącym bobasem?
Podzieliłam się swoją historią, u mnie to był (chyba) 1 cykl starań i byłam zajebiście nieświadoma tego wszystkiego co kryje się pod dwoma kreskami. Przepraszam, nie powinnam zabierać Ci nadzieji tylko dlatego, że wstałam lewą nogą.
Różnica jest taka, że ja nie pamiętam czy miałam różową czy szarą kreskę. U Ciebie na zdjęciu wyprawia się na różowo.
Poczekajmy na betę i jeszcze raz przepraszam.
Ale nie masz za co przepraszać. To ja się czuje i zachowuje tak ze się nie poznaje

reklama
Do góry