reklama
Żołna
Fanka BB :)
Jak dla mnie to on jest pozytywny. Słońce leć na betę. Moja "kreska" nie ciemniała.Pokaże wam dlaczego nie odczytujemy testów po czasieZobacz załącznik 1562198
Avy
Dlaczego?Pokaże wam dlaczego nie odczytujemy testów po czasieZobacz załącznik 1562198
Ja tam widzę kreskę.
Avy
Na spokojnie, bez presji Coś wymyśliszU nas pochmurno i deszcz ma być
Pozniej się ogarnę i ustawie.juz wczoraj o tym myślałam ale nie miałam pomysłu jaki
kate01
Ja nie z tych doświadczonych w testach ,ale jak dla mnie to test nawet po czasie nic nie pokazuje. Jeśli nie ma ciazy to zawsze ,ale to zawsze nawet po czasie cienia nie było...także może być tak że jest tak wczas i jest tak niska że później wyłapał...robiłaś jen 2 test?Pokaże wam dlaczego nie odczytujemy testów po czasieZobacz załącznik 1562198
Moonstone
Moderator
Jak dla mnie to on jest pozytywny. Słońce leć na betę. Moja "kreska" nie ciemniała.
Drugi jest biały. Ale to 20.Ja nie z tych doświadczonych w testach ,ale jak dla mnie to test nawet po czasie nic nie pokazuje. Jeśli nie ma ciazy to zawsze ,ale to zawsze nawet po czasie cienia nie było...także może być tak że jest tak wczas i jest tak niska że później wyłapał...robiłaś jen 2 test?
Żołna
20 wyjdzie najwcześniej jutro idź na betęDrugi jest biały. Ale to 20.
Avy
No to won na shopping!Drugi jest biały. Ale to 20.
reklama
aurii_orelii
Bez Ciebie forum już nie będzie takie same Jeszcze raz gratulujeDziewczyny, mam przyrost
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję.
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki
Nie byłabym sobą