reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Pokaże wam dlaczego nie odczytujemy testów po czasie IMG_0604.jpeg

reklama
Pokaże wam dlaczego nie odczytujemy testów po czasieZobacz załącznik 1562198
Ja nie z tych doświadczonych w testach ,ale jak dla mnie to test nawet po czasie nic nie pokazuje. Jeśli nie ma ciazy to zawsze ,ale to zawsze nawet po czasie cienia nie było...także może być tak że jest tak wczas i jest tak niska że później wyłapał...robiłaś jen 2 test?

Jak dla mnie to on jest pozytywny. Słońce leć na betę. Moja "kreska" nie ciemniała.
Ja nie z tych doświadczonych w testach ,ale jak dla mnie to test nawet po czasie nic nie pokazuje. Jeśli nie ma ciazy to zawsze ,ale to zawsze nawet po czasie cienia nie było...także może być tak że jest tak wczas i jest tak niska że później wyłapał...robiłaś jen 2 test?
Drugi jest biały. Ale to 20.

reklama
Dziewczyny, mam przyrost 🥹🥹
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję. 😊
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy 😊 W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki 🤞🤞
Nie byłabym sobą 💩💩💩😂
Romance Love GIF
Bez Ciebie forum już nie będzie takie same 😪 Jeszcze raz gratuluje ❤️❤️❤️

Do góry