Avy
Fanka BB :)
Prawda, ale jakoś musimy żyć dalejBez Ciebie forum już nie będzie takie same Jeszcze raz gratuluje
Więc no....
Dzień dobry dziewczęta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda, ale jakoś musimy żyć dalejBez Ciebie forum już nie będzie takie same Jeszcze raz gratuluje
Ale to jest ta 20?Pokaże wam dlaczego nie odczytujemy testów po czasieZobacz załącznik 1562198
Mi pink nigdy nie pokazał 2 kreski jeśli nie byłam w ciąży, zrób betęPokaże wam dlaczego nie odczytujemy testów po czasieZobacz załącznik 1562198
No przecież wiadomo, że zaraz dołączymyPrawda, ale jakoś musimy żyć dalej
Więc no....
Dzień dobry dziewczęta
Ale to dopiero od jutraNo przecież wiadomo, że zaraz dołączymy
Widzę, że przejmujesz gówniana robotę... ktoś musi
Niestety nie potrafię wplatać takiej ilości w zdania jak BrownieNo przecież wiadomo, że zaraz dołączymy
Widzę, że przejmujesz gówniana robotę... ktoś musi
Tylko ona ciemnieje@Moonstone kurcze jak dla mnie to jest szara kreseczka. Ale niezmiennie trzymam kciuki!
Kurde to ubieraj rajstopki i sio do apteki! Albo lepiej od razu na betęTylko ona ciemnieje