reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Jakbym widziała swojego Starego, lekarzy boi się jak ognia 🙈 ale co do badań nasienia robi bez problemu, jak się pytałam mówił, że to badanie jak każde inne, więc na szczęście nie ma on jakiegoś dyskomfortu przy tym.
Mój miał stresa. A okazało się ze gdyby poczekał dzień to by nie musiał oddawać. Z drugiej strony cieszę się ze mamy te wyniki (chociaż były bez szału)

Mój miał stresa. A okazało się ze gdyby poczekał dzień to by nie musiał oddawać. Z drugiej strony cieszę się ze mamy te wyniki (chociaż były bez szału)
Przed pierwszym razem też się stresował dlatego poszłam z nim :D w sumie to mi przypomniałyście, że muszę znów go wysłać na badania, bo dawno już nie miał, a przez wakacje zapewne mu się jeszcze pogorszyły.

reklama
Do góry