reklama
Brownie1992
Moderator
SikajJa też się zapisałam na testowanie na 31 ale po tym co się tutaj dzieje chyba zrobię wcześnie
kate01
Fanka BB :)
Napewno,pójdę, nie sadzialm że takie zrosty mogą sprawiać problem z kolejna ciążąTo dostałaś listę badań do zrobienia.
Ale jeśli masz zrosty to trzeba z tym iść do specjalisty od zrostów. Może będzie konieczne operacyjne usunięcie.
Ania_2400
Namówiła! akurat siedzę w biurze więc muszę poczekać do wieczoraSikaj
wrobelmm
U nas była niemal całonocna burzaJa dziś będę mieć dzień przetworów, bo pogoda nie pozwoli na nic innego. Grzmoty w oddali już słychać.
Motylkowa!
U nas obyło się bez burzy ale wczorajszy dzień był strasznie brzydki, cały czas padała mżawka. Dzisiaj na szczęście słońce wyszło, wiec może jeszcze trochę lata przed namiU nas była niemal całonocna burza
Moonstone
Moderator
To u nas dzisiaj tak mży. Nie wiem co ze spacerkiemU nas obyło się bez burzy ale wczorajszy dzień był strasznie brzydki, cały czas padała mżawka. Dzisiaj na szczęście słońce wyszło, wiec może jeszcze trochę lata przed nami
Motylkowa!
Ja wczoraj pierwszy raz od dwóch miesięcy ubrałam przez tą pogodę długie spodnie i bluzę. Aż miałam kakałko zrobić wieczorem i wskoczyć pod kocyk, ale przypomniałam sobie ze jestem na „diecie” i musiało obyć się bez kakałka. P.s - jest w ogole takie słowo jak kakałko? Aż mnie wzdrygło jak to napisałamTo u nas dzisiaj tak mży. Nie wiem co ze spacerkiem
Moonstone
Moderator
Ja wczoraj pierwszy raz od dwóch miesięcy ubrałam przez tą pogodę długie spodnie i bluzę. Aż miałam kakałko zrobić wieczorem i wskoczyć pod kocyk, ale przypomniałam sobie ze jestem na „diecie” i musiało obyć się bez kakałka. P.s - jest w ogole takie słowo jak kakałko? Aż mnie wzdrygło jak to napisałam
kakałko - Poradnia językowa PWN
Poradnia Językowa PWN – kompendium wiedzy językowej w postaci pytań i odpowiedzi znanych ekspertów: pisownia, gramatyka, składnia, wymowa.
sjp.pwn.pl
reklama
Brownie1992
Moderator
Ja też uwielbiam kakałkoJa wczoraj pierwszy raz od dwóch miesięcy ubrałam przez tą pogodę długie spodnie i bluzę. Aż miałam kakałko zrobić wieczorem i wskoczyć pod kocyk, ale przypomniałam sobie ze jestem na „diecie” i musiało obyć się bez kakałka. P.s - jest w ogole takie słowo jak kakałko? Aż mnie wzdrygło jak to napisałam