reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nie 😂😂😂
Dziś jadę odebrać paczkę z paczkomatu więc podskoczę do jakiegoś Pepco chociaż kupić buciki albo co tam będzie. Chciałabym żeby to było coś lepsiejszego niż sam test ciążowy 😊
Do bucików kup jakąś karteczkę i napisz w środu: Cześć Tata! Akuku! Tak, tak to ja! I co?!? Zdziwiony?!? Bo Mama tak 🤪
Albo coś słodkiego :)

reklama
Ja wczoraj pierwszy raz od dwóch miesięcy ubrałam przez tą pogodę długie spodnie i bluzę. Aż miałam kakałko zrobić wieczorem i wskoczyć pod kocyk, ale przypomniałam sobie ze jestem na „diecie” i musiało obyć się bez kakałka. P.s - jest w ogole takie słowo jak kakałko? Aż mnie wzdrygło jak to napisałam :D
Moj dziadek zamiast „kakao”, mówił „kakał” 😂

Do góry