Avy
Fanka BB :)
Jak Ty mnie dobrze znaszBo już się poznałam na Tobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Ty mnie dobrze znaszBo już się poznałam na Tobie
Wybierz się na monitoring. Po stracie lubi być cykl bezowulacyjny.No właśnie kreska testowa nie była mocniejsza od kontrolnej, a teraz to już prawie nic nie widać.raczej wątpliwe żeby po samoistnym poronieniu mieć od razu po 7 dniowym krwawieniu owulacje.wiem że to tylko papierek ,ale zawsze można się nim poratować, a nóż akurat coś pokaże.mozna powiedzieć że to dopiero początek starań,sex był zawsze wtedy kiedy się miało ochotę, jakoś z kalendarza zawsze trafilalismy niby na owulacje ale nic nigdy z tego nie było.podchodzilismy z mężem co ma być to będzie,teraz po stracie mam większe parcie na starania.
zobaczę, jak ten cykl wogole będzie wyglądał,śluz, testy owu ,pomierzę temperature tym termometrem...jak będzie do duży to w przyszłym cyklu zadzwonię do mojego gina pogadać, żeby sprawdzić wszystko itd...wiem że po cc mam duże zrosty,trochę w środku poprzestawiane,ale zapomniałam zapytać czy to może mieć jakiś wpływ właśnie na poronienie czy ogólnie trudności z zajściemWybierz się na monitoring. Po stracie lubią być cykle bezowulacyjne.
Mierzenie zwykły termometrem nie ma sensu. Nie da się nic mądrego powiedzieć z wykresu który nie pokazuje temperatury do dwóch kresek po przecinku.zobaczę, jak ten cykl wogole będzie wyglądał,śluz, testy owu ,pomierzę temperature tym termometrem...jak będzie do duży to w przyszłym cyklu zadzwonię do mojego gina pogadać, żeby sprawdzić wszystko itd...wiem że po cc mam duże zrosty,trochę w środku poprzestawiane,ale zapomniałam zapytać czy to może mieć jakiś wpływ właśnie na poronienie czy ogólnie trudności z zajściem
Oczywiście, że to ma wpływ....zobaczę, jak ten cykl wogole będzie wyglądał,śluz, testy owu ,pomierzę temperature tym termometrem...jak będzie do duży to w przyszłym cyklu zadzwonię do mojego gina pogadać, żeby sprawdzić wszystko itd...wiem że po cc mam duże zrosty,trochę w środku poprzestawiane,ale zapomniałam zapytać czy to może mieć jakiś wpływ właśnie na poronienie czy ogólnie trudności z zajściem
Gratulacje !Mam wyniki
Mam umówiona wizytę w Luxmedzie (jeśli chcesz namiary to mogę dać na priv) do babeczki do której chodzi Ascarlett, ale dopiero po moim urlopie więc wtedy już coś powinno być widać. Minus, że są długie terminy do niej.@Brownie1992 a czy Ty przypadkiem nie miałaś wizyty ciążowej umówionej juz? #afirmacja? uda Ci się juz coś na niej zobaczyć czy przekładasz na po urlopie? zaraz obczaje chyba kalendarz i zarezerwuje sobie coś na październik tak jak Ty…. Bo przecież w tym cyklu po drożności tez zajdę!