Moonstone
Moderator
Ja tez za niedługo nie będę mieć. Ale chyba smutny, bo wczoraj bulo piwkoMasz smutny woreczek? Ja nie mam woreczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez za niedługo nie będę mieć. Ale chyba smutny, bo wczoraj bulo piwkoMasz smutny woreczek? Ja nie mam woreczka
Termometr zwykły sie nie nadaje. Musi być z dwoma miejscami po przecinku bo nawet nieznaczne wahania temperatury mogą miec znaczny wpływ na odczytanie cyklu. Jeśli kreska testowa na testach jest ciemniejsza od kontrolnej to za 24-36 h powinna być owu. Póżniej hormon lh spada. Testy owu to tylko kawałek papieru i wszystko może się zdarzyć, nawet brak owu pomimo pozytywnego testu. A potwierdzeniem owu może być tylko monitoring. Ewentualnie możesz zrobic 7 dni po domniewanej owulacji progesteron.Potrzebuję porady osób doświadczonych w testach owu..mianowicie..mierze temperature ale zwykłym termometrem ,nie owulacyjnym,.dziś 11 dzień cyklu,mam dylemat z tymi testami(to mój 1 cykl z testami owu),do południa zauważyłam że kreska testowa jest ciemniejsza niż np wieczorem.raczej miedzy 1 a 2 siusianiem w owulak nic nie pije,czy może być tak że coś zaczęło się dziać, że hormon lh sobie rósł i nagle owu nie będzie i też ten test wychodzi słabszy?
Macie nastepczynie na chwilę. Jeszcze wstawiaj i będzie gitesWybacz, ale musiałam
spoko, warto się pośmiać z takich głupot to jaki macie WtoreczekWybacz, ale musiałam
Macie nastepczynie na chwilę. Jeszcze wstawiaj i będzie gites
Ciemno, zimno, pada... to jaki ma być? Najchętniej posiedziałabym na kanapie z herbatką i książką / netflixem, ale nie.... trzeba siedzieć w robocie i jeszcze zaraz do urzędu jechać. Także czapa z takim wtorkiemspoko, warto się pośmiać z takich głupot to jaki macie Wtoreczek
Nie@Brownie1992 powiedziałaś już Staremu?