reklama
Kejcik
Fanka BB :)
zależy od laboratorium pewnie ale ja miałam zawsze po kilku godzinach od pobrania czyli tego samego dniaDziewczyny! Czy wynik bety otrzymujemy tego samego dnia czy na następny dzień ?
Mademoiselle_Nika
Moderator
Nie ma nie pomyślałam o tym, a ja nie jestem nauczona robić zdjęcia jedzenia. Matko jedyna! Mam nadzieje, że zjedzenie ich z intencja wystarczy. Były frytki i lody. Na kanapki się nie skusiliśmyA gdzie dokumentacja zdjęciowa?
Moonstone
Moderator
Oj tak.mój mózg ma zdiagnozowaną depresję, takie mózgi odpierdalają takie rzeczy
Jak nie dogodnie autobusu to nie zdam egzaminu/nie zajdę w ciąże/wszyscy ómro.
Macica mi musuje
Moonstone
Moderator
Mój najpóźniejszy był przed północązależy od laboratorium pewnie ale ja miałam zawsze po kilku godzinach od pobrania czyli tego samego dnia
Moonstone
Moderator
A najlepiej zrobić relacje na żywo z dożynek i bycia pijana!Oczywiście, że nie! Powinnaś nas uprzedzić, żebyśmy mogły się przygotować mentalnie na Twoją nieobecność
wrobelmm
Nie wiem jak inni, ale ja kocham chleb z żółtym seremTia, chleb z żółtym serem i rzodkiewką Ale była dobra pizza po klinice
Avy
No dobra, wybaczam Ale następnym razem się poprawNie ma nie pomyślałam o tym, a ja nie jestem nauczona robić zdjęcia jedzenia. Matko jedyna! Mam nadzieje, że zjedzenie ich z intencja wystarczy. Były frytki i lody. Na kanapki się nie skusiliśmy
Avy
Nie cierpię takich imprez jak np. dożynkiA najlepiej zrobić relacje na żywo z dożynek i bycia pijana!
reklama
Moonstone
Moderator
Ja tak rzadko mam coś wspólnego z podobnymi imprezami ze nawet trochę mnie ciekawiąNie cierpię takich imprez jak np. dożynki