Magdalena09
Fanka BB :)
i polane ketchupemNie wiem jak inni, ale ja kocham chleb z żółtym serem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i polane ketchupemNie wiem jak inni, ale ja kocham chleb z żółtym serem
Hej! Co to za smutanie? Nie zgadzam się na smutanie! Przecież zaraz wysikasz dwie krechy i będziemy wszystkie tutaj znów żarły fryty dla Ciebie i Kropka! Musisz mieć nadzieję, że się udało. Obie znamy statystyki, ale proszę Cię, nie załamuj się i nie poddawaj. Kropek tam siedzi w brzuchu i wierzę całym sercem, że za dziewięć miesięcy powitasz go na świecieOj dziewczyny. Oprócz tego podanego wczoraj, mamy jeszcze tylko 2 zarodki Już zamrożone. Reszta się zdegenerowała. To ivf to naprawdę jest loteria dla desperatów Z 11 jajek - jeden idealny zarodek i dwa w miarę ok Biorąc pod uwagę, że większość i tak ma wady genetyczne to może nic z tego nie być…
Hej! Co to za smutanie? Nie zgadzam się na smutanie! Przecież zaraz wysikasz dwie krechy i będziemy wszystkie tutaj znów żarły fryty dla Ciebie i Kropka! Musisz mieć nadzieję, że się udało. Obie znamy statystyki, ale proszę Cię, nie załamuj się i nie poddawaj. Kropek tam siedzi w brzuchu i wierzę całym sercem, że za dziewięć miesięcy powitasz go na świecie
Mam nadzieję, że za 6 dni będziesz wyć ze szczęścia
A my z tobą!!!Mam nadzieję, że za 6 dni będziesz wyć ze szczęścia
Za dużo się naczytałam :/ ale już Wam tu nie smutam. Afirmuję. Dbam o siebie i szczam od 1 września. Zobaczymy.Mam nadzieję, że za 6 dni będziesz wyć ze szczęścia
Też tak mam jak się za dużo naczytam, więc teraz szykując się do ivf już nic nie czytam.Za dużo się naczytałam :/ ale już Wam tu nie smutam. Afirmuję. Dbam o siebie i szczam od 1 września. Zobaczymy.
Proszę mi tu tymczasem jakieś krechy wysikać na zachętę