reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Pozdro ze spacerku 😅
IMG_0519.jpeg

Oj dziewczyny. Oprócz tego podanego wczoraj, mamy jeszcze tylko 2 zarodki 😞 Już zamrożone. Reszta się zdegenerowała. To ivf to naprawdę jest loteria dla desperatów 😕 Z 11 jajek - jeden idealny zarodek i dwa w miarę ok 😕 Biorąc pod uwagę, że większość i tak ma wady genetyczne to może nic z tego nie być…

Oj dziewczyny. Oprócz tego podanego wczoraj, mamy jeszcze tylko 2 zarodki 😞 Już zamrożone. Reszta się zdegenerowała. To ivf to naprawdę jest loteria dla desperatów 😕 Z 11 jajek - jeden idealny zarodek i dwa w miarę ok 😕 Biorąc pod uwagę, że większość i tak ma wady genetyczne to może nic z tego nie być…
Hej! Co to za smutanie? Nie zgadzam się na smutanie! Przecież zaraz wysikasz dwie krechy i będziemy wszystkie tutaj znów żarły fryty dla Ciebie i Kropka! Musisz mieć nadzieję, że się udało. Obie znamy statystyki, ale proszę Cię, nie załamuj się i nie poddawaj. Kropek tam siedzi w brzuchu i wierzę całym sercem, że za dziewięć miesięcy powitasz go na świecie :)

Hej! Co to za smutanie? Nie zgadzam się na smutanie! Przecież zaraz wysikasz dwie krechy i będziemy wszystkie tutaj znów żarły fryty dla Ciebie i Kropka! Musisz mieć nadzieję, że się udało. Obie znamy statystyki, ale proszę Cię, nie załamuj się i nie poddawaj. Kropek tam siedzi w brzuchu i wierzę całym sercem, że za dziewięć miesięcy powitasz go na świecie :)
😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️

reklama
Za dużo się naczytałam :/ ale już Wam tu nie smutam. Afirmuję. Dbam o siebie i szczam od 1 września. Zobaczymy.
Proszę mi tu tymczasem jakieś krechy wysikać na zachętę :p
Też tak mam jak się za dużo naczytam, więc teraz szykując się do ivf już nic nie czytam.

Oczywiście, jeśli masz taką potrzebę, to smutaj nam do woli, po to tutaj jesteśmy, żeby Cię wspierać.
Mam nadzieję, że mojej poprzedniej wiadomości nie odczytałaś negatywnie.

Ja tam mogę wysikać dwie krechy po ovitrelle 😂

Do góry