Magdalena09
Fanka BB :)
Ja się przyznaje bez bicia że nie byłam w maku ale za to zjadłam pizzę domowa za kropka i teraz chipsy, czyli też ziemniaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tia, chleb z żółtym serem i rzodkiewką Ale była dobra pizza po kliniceZjedz teraz coś pysznego, żeby maluch miał się w co wgryzać
Jak się czujesz?Tia, chleb z żółtym serem i rzodkiewką Ale była dobra pizza po klinice
Chata posprzątana, maczek zaliczony, szynka się wędzi, a ja oglądam serialCo tam u Was dziewczęta? Jak sobota?
porządki, kroki, zakupy i maczek zrobione! Zostało 160 sekund planka i 160 przysiadówChata posprzątana, maczek zaliczony, szynka się wędzi, a ja oglądam serial
A jak u Ciebie?
Że Tobie się chce te przysiady i planka robić. Ja bez tego ledwo żyjęporządki, kroki, zakupy i maczek zrobione! Zostało 160 sekund planka i 160 przysiadów
nie chce mi się, ale moj mózg mowi, że jak nie dokończę wyzwania, to nie będzie komórek do pobraniaŻe Tobie się chce te przysiady i planka robić. Ja bez tego ledwo żyję
dobrze, że mój mózg nie ma takich dziwnych myślinie chce mi się, ale moj mózg mowi, że jak nie dokończę wyzwania, to nie będzie komórek do pobrania