reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Średnio…
Kochane moje, baaaaardzo Wam dziękuję za to frytkowe wsparcie ❤️🥹
. Przy poprzednim transferze byłam bardzo podekscytowana, a tym razem mam wrażenie, że jadę do tego Poznania na darmo 😞. No nic nie poradzę. Jakoś się to wszystko kupy nie trzyma. Jakieś totalne zobojętnienie mnie też dopadło.

A tak w ogóle, to czy któraś poleci jakieś dobre żarełko w Poznaniu? Najlepiej w okolicach Jeżyc 😁 Mogą być węgle 🤪 W młodości się zaczytywałam Musierowicz, a teraz mam transfer w tych sentymentalnych okolicznościach przyrody 😂 Życie! Ech.
Na Jeżycach prawie na przeciwko kliniki masz Maczka :D Poza tym na Kraszewskiego jest dobry kebs - Kraszkebab, są bajgle Króla Jana, na początku Dąbrowskiego od strony Mostu Teatralnego są ekstra pączki. Z takich bardziej fancy rzeczy na Kraszewskiego jest japońska herbaciarnio-cukiernia Happa to Mame, ramen na Poznańskiej. No i lody na Kościelnej z kosmicznymi kolejkami, więc chyba dobre. Jest też Manekin w okolicy. Nic innego nie przychodzi mi do głowy, nie mieszkam w Poznaniu już 8 lat.

Niezmiennie trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, wpadam się przywitać bo niedługo będą rodzice więc pewnie nadrobię was wieczorem ☺️ ale dziś już chyba prawilne krechy czyli dziś/jutro owulka 🥰 stary już wykorzystany i oby tym razem się udało.
Miłego dzionka ☺️

Załączniki

• 7e1f8dff-3dfd-44a0-bd29-7f5622bd9396.jpeg
    7e1f8dff-3dfd-44a0-bd29-7f5622bd9396.jpeg
    34,8 KB · Wyświetleń: 64
Nic nie musisz na to radzić. Nastawienie nie wpływa na powodzenie transferu. Czujesz to, co czujesz i nie ma w tym nic złego, masz do tego pełne prawo, nie musisz się czuć podekscytowania ani afirmować, że na pewno się uda. Jeżeli obecnie tego nie czujesz, albo po prostu wolisz się nie nastawiać pozytywnie, to to jest ok

Mam tylko nadzieję, że te nasze frytki i kciuki nie sprawiają Ci przykrości, ani nie wywołują jakiejś presji. Po prostu życzymy Ci jak najlepiej 🤍

Daj proszę znać jak będziesz po 🤍
Nie, frytki są suuuuper ❤️ Jestem już na sali, bez gaci i czekam co dalej.

Na Jeżycach prawie na przeciwko kliniki masz Maczka :D Poza tym na Kraszewskiego jest dobry kebs - Kraszkebab, są bajgle Króla Jana, na początku Dąbrowskiego od strony Mostu Teatralnego są ekstra pączki. Z takich bardziej fancy rzeczy na Kraszewskiego jest japońska herbaciarnio-cukiernia Happa to Mame, ramen na Poznańskiej. No i lody na Kościelnej z kosmicznymi kolejkami, więc chyba dobre. Jest też Manekin w okolicy. Nic innego nie przychodzi mi do głowy, nie mieszkam w Poznaniu już 8 lat.

Niezmiennie trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞
Dzięki za info 😘

reklama
Do góry