reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Siedzieliśmy całą rodziną, oczywiście wóda strumieniami się leje i jak już byli kompletnie pijani zaczęli do moje siostry i szwagra lecieć z tekstami "nie więcej jak się robi dzieci? Nauczyć was?" itp. później przerzucili się na mnie i na męża z pytaniami czy śpimy wgl razem bo nie widzą rodzeństwo dla córki.

My bez alkoholu słyszeliśmy.czy nam pomóc bo mąż . pewnie nie wie jak to się robi, albo pytania czy strzela ślepakami 🙄

U mnie taka sama sytuacja tylko między zaręczynami a ślubem było 6 msc :) plotka o mojej potencjalnej ciąży się szybciej rozeszła po rodzinie niż o ślubie.
powiem Ci, że mi było w sumie przykro. Nie przez same podejrzenia o ciążę, bo wtedy się nie staraliśmy i w sumie nawet za bardzo o tym nie myśleliśmy, ale było mi przykro, że pierwszą myślą jego rodziny (mojej i naszych znajomych nie, tylko jego rodziny) było to, że on się ze mną żeni, bo musi. Po 7 latach związku.

W sensie no. Że pierwszą ich myślą było to (jeszcze zanim się dowiedzieli, że będzie tak szybko ten ślub), że bierze ze mną ślub, bo go zmusza do tego sytuacja.

(O tym, że ciąża nikogo do ślubu moim zdaniem nie obliguje to nawet oczywiście tego nie będę roztrząsać).

My bez alkoholu słyszeliśmy.czy nam pomóc bo mąż . pewnie nie wie jak to się robi, albo pytania czy strzela ślepakami 🙄
Byłabym tak wkur*iona, że powiedziałabym wprost, że mam dwójke dzieci w niebie, staram się latami i żeby się zastanowili co mówią. Wydaje mi się, że to by wystarczyło żeby zrobiło się głupio tym osobom.

Siedzieliśmy całą rodziną, oczywiście wóda strumieniami się leje i jak już byli kompletnie pijani zaczęli do moje siostry i szwagra lecieć z tekstami "nie więcej jak się robi dzieci? Nauczyć was?" itp. później przerzucili się na mnie i na męża z pytaniami czy śpimy wgl razem bo nie widzą rodzeństwo dla córki.
No aż ręka świerzbi na takie teksty....

reklama
zarządzam wyzwanie na dziś: do każdego posiłku warzywa ❤️
I moje śniadanie xD
Zobacz załącznik 1553164
A keczup to warzywo? Czy mam składać reklamacje do Pana męża, że śniadanko jest niezgodne z wymaganiem dnia dzisiejszego? 😅
IMG_20230802_091411_edit_550510960879016.jpg

Do góry