Avy
Fanka BB :)
Ty z tymi akrobacjami to byś nawet do lampy nalała Normalni ludzie tak nie robiąJa bym dała radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty z tymi akrobacjami to byś nawet do lampy nalała Normalni ludzie tak nie robiąJa bym dała radę
To idź przetestuj i daj nam znać jak poszłoJa bym dała radę
Ja bym wzięła kubek od kawy i do niego bym nalała Najprostsze rozwiązania są najlepszeJa bym dała radę
Ja dalej mam swój kieliszek od wyborowej i co impreza to tylko sprawdzam czy mąż mi nie podpierdolił i przypadkiem wódki w nim nie serwujeJa bym wzięła kubek od kawy i do niego bym nalała Najprostsze rozwiązania są najlepsze
właśnie sprawdzałam, że da się zrobić. Stajesz prawym bokiem do zlewu na palcach lewej nogi, podnosisz prawą nogę i kładziesz na kranie, przyblizasz się lewa nogą jak najbliżej zlewu i strumień moczu pójdzie idealnie do zlewu, tylko trzeba zdecydowanym i mocnym strumieniem, żeby się za bardzo nie olaćTo idź przetestuj i daj nam znać jak poszło
Ja myślę, że to też nadzieja nam cienie rysuje. Przynajmniej tak było u mnie jak widziałam cień, którego nikt inny nie widziałja mam w domu baby boom. Robiłam testy różnych firm i nigdy nie zobaczyłam żadnego ducha więc jestem w szoku że aż tyle ich u was
Co za pomysływłaśnie sprawdzałam, że da się zrobić. Stajesz prawym bokiem do zlewu na palcach lewej nogi, podnosisz prawą nogę i kładziesz na kranie, przyblizasz się lewa nogą jak najbliżej zlewu i strumień moczu pójdzie idealnie do zlewu, tylko trzeba zdecydowanym i mocnym strumieniem, żeby się za bardzo nie olać
Nie ma szans, mam za wysoko zlewwłaśnie sprawdzałam, że da się zrobić. Stajesz prawym bokiem do zlewu na palcach lewej nogi, podnosisz prawą nogę i kładziesz na kranie, przyblizasz się lewa nogą jak najbliżej zlewu i strumień moczu pójdzie idealnie do zlewu, tylko trzeba zdecydowanym i mocnym strumieniem, żeby się za bardzo nie olać
hahah ja mam od jagermaisteraJa dalej mam swój kieliszek od wyborowej i co impreza to tylko sprawdzam czy mąż mi nie podpierdolił i przypadkiem wódki w nim nie serwuje
Właśnie! @Moonstone prosimy o sprostowanie!Nie ma szans, mam za wysoko zlew
Teraz jestem ciekawa co Moonstone napisze