reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dziewczyny, sorry za durne pytanie, ale po tej fali pinkow… z jakiej firmy kupujecie testy?
Ja dalej kupuje pinki i mam jeszcze jakieś inne tańsze, które akurat są w modzie. Ostatnio LadyCaro i Bolilol kupiły jakieś taniochy na Amazonie. DOZy dziewczynom też szybko wyłapały ciąże. Z tym, że ja nigdy na żadnym teście nie miałam cienia cienia. Ani na testeo ani na horienach ani na rossmanowskich.

Kurczę ja byłam w Egipcie w lutym, i było zimnawo. Wieczorami trzeba było w bluzie siedzieć bo głowę urywał wiatr. Żałuje ze nie pojechaliśmy chociaż z miesiąc później, bo pewnie by mi się bardziej podobało :) ale za to super się zwiedzało piramidy, bo żar się nie lał z nieba. Koniecznie pojedzcie ogladnac piramidy!
Bardzo bym chciała ale piramidy odpuszczamy, tak samo Luksor. Ale jakieś wycieczki napewno ogarniemy 😉 a brałaś wycieczki z biura podróży czy od jakichś lokalsow?

Dziewczyny, sorry za durne pytanie, ale po tej fali pinkow… z jakiej firmy kupujecie testy?
na wszystkich się można przejechać... Nie ma idealnych i każde mają przypadki fałszywych kresek, ale na pinkach moim zdaniem najciężej wypatrzeć fabryczną. Więc ja dalej uważam pinki za najbardziej wiarygodne, mimo wszystko - ale wiadomo jak to jest, jak ktoś bardzo chce coś dojrzeć, to i na białej kartce zobaczy.

na wszystkich się można przejechać... Nie ma idealnych i każde mają przypadki fałszywych kresek, ale na pinkach moim zdaniem najciężej wypatrzeć fabryczną. Więc ja dalej uważam pinki za najbardziej wiarygodne, mimo wszystko - ale wiadomo jak to jest, jak ktoś bardzo chce coś dojrzeć, to i na białej kartce zobaczy.
Wiem tylko ze dla mnie największym shitem są pinki kasetkowe. Wybarwiaja się tragicznie

reklama
Do góry