reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Wiem tylko ze dla mnie największym shitem są pinki kasetkowe. Wybarwiaja się tragicznie
ja lubię jeszcze facelle paskowe - dziewczynom pięknie pokazywały niskie bety. Tylko one są dla kobiet o mocnych nerwach, bo mają fabryczną, a po wyschnięciu to taka solidna może wyjść. Za drugim razem to już człowiek wie, ale za pierwszym to trochę pikawa bije szybciej mimo, że rozum wie, że po czasie to 💩

Lubię też babyplany z Amazona, bo się kupuje 20 pasków od razu, dają fajny składany kubeczek, elegancko 😅 też mają fabryczną jak się je pod oświetleniem okapu ogląda, ale idzie się przyzwyczaić 😅

reklama
ja lubię jeszcze facelle paskowe - dziewczynom pięknie pokazywały niskie bety. Tylko one są dla kobiet o mocnych nerwach, bo mają fabryczną, a po wyschnięciu to taka solidna może wyjść. Za drugim razem to już człowiek wie, ale za pierwszym to trochę pikawa bije szybciej mimo, że rozum wie, że po czasie to 💩

Lubię też babyplany z Amazona, bo się kupuje 20 pasków od razu, dają fajny składany kubeczek, elegancko 😅 też mają fabryczną jak się je pod oświetleniem okapu ogląda, ale idzie się przyzwyczaić 😅
Tak, tez się kiedyś na to nacięłam na paskowym facelle 🙈

Chyba w pinkach tez kiedyś dawali kubeczek :)

A tak odnośnie do kubeczków w gratisie, to ja kompletnie nie łapię dlaczego do niektórych testów kasetkowych nie dają choćby plastikowego naparstka, żeby do niego nasikac. W jakiś jednych widziałam takie plastikowe rynienki, w innych takie jakby supermini miednice, a w większości nic. No kurde.

Kiedyś na delegacji uznałam, że nie wytrzymam i poszłam wieczorem do apteki, kupiłam test kasetkowy, a tam nic. Na szczęście w łazience były dwa plastikowe kubeczki do wody do płukania ust i do jednego z nich nasikalam.

Najgorzej było, że go nie wyrzuciłam, bo chciałam jeszcze rano naszczac. I rano nie pamiętałam który na siki, a który do płukania ust 🙈

A tak odnośnie do kubeczków w gratisie, to ja kompletnie nie łapię dlaczego do niektórych testów kasetkowych nie dają choćby plastikowego naparstka, żeby do niego nasikac. W jakiś jednych widziałam takie plastikowe rynienki, w innych takie jakby supermini miednice, a w większości nic. No kurde.

Kiedyś na delegacji uznałam, że nie wytrzymam i poszłam wieczorem do apteki, kupiłam test kasetkowy, a tam nic. Na szczęście w łazience były dwa plastikowe kubeczki do wody do płukania ust i do jednego z nich nasikalam.

Najgorzej było, że go nie wyrzuciłam, bo chciałam jeszcze rano naszczac. I rano nie pamiętałam który na siki, a który do płukania ust 🙈
Nie chcesz wiedzieć jak robiłam w łazience swojego biura test kasetkowy z doz. Podpowiem, ze nie miałam kubeczka 🤣🤣🤣

reklama
Do góry