Magdalena09
Fanka BB :)
taaa, już się nie tłumaczod wody w zlewie napisałam doprecyzowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaa, już się nie tłumaczod wody w zlewie napisałam doprecyzowanie
Na pewno ...od wody w zlewie napisałam doprecyzowanie
To byłoby pytanie retoryczneo matko, ja nie będę próbować a Twój stary nie pyta czy wszystko z Tobą ok?
W sumie racjaTo byłoby pytanie retoryczne
nie, on jest przyzwyczajony, że zakładam nogi na różne rzeczy albo w szpagacie pochylam się i łapię za tylną nogę i się wywalam i musi mnie wyątywać z moich własnych konczyn albo sobie siadam na głowieo matko, ja nie będę próbować a Twój stary nie pyta czy wszystko z Tobą ok?
na facelle się zdarzają fałszywe cienie, szczególnie jak się ich nie wyrzuci od razu, tylko jeszcze spojrzy np po kilku godzinachDzięki Dziewczyny, poprawilyscie mi humor. Poza tym dzieki tej dyskusji mam kilka strategii w zapasie na sikanie w trudnych warunkach
A dla mnie wcale nie durne. Poza czuloscia to jest jakas roznica? Kurcze ja tez pinkow uzywalam a o zadnej fali nie wiem.
Teraz mam zapas facelle w szufladzie. Czy one sa ok? W sensie wiem ze wszedzie moga sie zdarzyć jakies lipne sztuki, ale pewnie chodzi wam o to ze sa jakies firmy gdzie tendencja jest w strone falszywie pozytywnych czy o co chodzi?
Cisza spokój. Żadnej gownoburzy nie prowadzę
Co tu się dzisiaj dzieje