Magdalena09
Fanka BB :)
nie byłam nigdy, ale nam z mężem marzy się Kuba i prawie zarezerwowaliśmy no ale niestety zmieniliśmy na EgiptMi to się marzy Gruzja i wiiiiiiiinooooo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie byłam nigdy, ale nam z mężem marzy się Kuba i prawie zarezerwowaliśmy no ale niestety zmieniliśmy na EgiptMi to się marzy Gruzja i wiiiiiiiinooooo!
To Egipt od zawsze było moje marzenie, ale Starego coś nie mogę namówićMi to się marzy Gruzja i wiiiiiiiinooooo!
Całkiem dobre żarcie mająMi to się marzy Gruzja i wiiiiiiiinooooo!
Masakra...czego nie wymyślą...a serio miałam kubeczek menstruacyjny i też mi nie podszedl, ja się na takie rzeczy nie piszę więcej..szkoda tylko kaskiNie ma.
Łap zdjęcia z termometrem dla porównania, nie mam nic innego pod ręką Zobacz załącznik 1560288
O to toNa tym zdjęciu ten kubeczek wyglada jak narzędzie tortur
Przynajmniej ci nie nabrudzą jak posprzątałaśNo i cóż. Goście mieli być, a w końcu zamiast do nas to do teściów poszli i nas wołają
Mi też się marzą wakajki, ale to drzwi to schody to stolarz...Egipt musi poczekać (też nie byłam)Mi się marzą wakajki, teraz mąż ma wolne, ale nałożyło nam się pełno wizyt lekarzy. Paweł ma jeszcze urlop w listopadzie, to może wtedy się uda
Będzie cionsz z tego jak nicja też nie mam żadnych objawów zbliżającej się @. Czasami wyskoczy mi jakiś jeden pryszcz na brodzie i to tyle. Też zależy od cyklu. Teraz jestem w okolicach owu i mam już 3 wielkie pryszcze na brodzie, bola mnie jajniki na zmianę i cycki mam trochę pełniejsze i obolałe.. więc czekam na tego cionza
dzięki kochana, nie biorę nic innego pod uwagęBędzie cionsz z tego jak nic
Zycze Ci tego :*
Dokładnie Cię rozumiem. Mamy całą górę domu do wykończenia, ogrodzenie, zagospodarowanie ogrodu, właśnie schody... studnia bez dna Ale uznaliśmy, że ten jeden wyjazd nic nie zmieni, a potrzebujemy tego oboje. Dawno też nie byliśmy na typowych wczasach oprócz jakiś pojedynczych wypadów na weekend. Tyle tutaj mówimy o zdrowiu psychicznym więc trzeba i o nie zadbaćMasakra...czego nie wymyślą...a serio miałam kubeczek menstruacyjny i też mi nie podszedl, ja się na takie rzeczy nie piszę więcej..szkoda tylko kaski
O to to
Przynajmniej ci nie nabrudzą jak posprzątałaś
Mi też się marzą wakajki, ale to drzwi to schody to stolarz...Egipt musi poczekać (też nie byłam)
@LadyCaro: zdecydowałaś się na IUI? Cieszę się bardzo, najgorsze jak się do was tu wraca, że wciąż was tu widzę jeszcze...
Dom wykończysz prędzej czy później, jestem tego samego zdania co ty, że każdy potrzebuje resetu, a tam meble czy ogordzenie kupisz najwyżej później niż zakładałaś...my byliśmy na wakacjach normalnie w lipcu, w dooopie z pieniędzmi, ale na 2 wyjazdy no nie przejdą choroba no nieee O Turcji myślę na przyszły rok...Dokładnie Cię rozumiem. Mamy całą górę domu do wykończenia, ogrodzenie, zagospodarowanie ogrodu, właśnie schody... studnia bez dna Ale uznaliśmy, że ten jeden wyjazd nic nie zmieni, a potrzebujemy tego oboje. Dawno też nie byliśmy na typowych wczasach oprócz jakiś pojedynczych wypadów na weekend. Tyle tutaj mówimy o zdrowiu psychicznym więc trzeba i o nie zadbać