reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nie ma.
Łap zdjęcia z termometrem dla porównania, nie mam nic innego pod ręką Zobacz załącznik 1560288
Masakra...czego nie wymyślą...a serio miałam kubeczek menstruacyjny i też mi nie podszedl, ja się na takie rzeczy nie piszę więcej..szkoda tylko kaski
Na tym zdjęciu ten kubeczek wyglada jak narzędzie tortur
O to to
No i cóż. Goście mieli być, a w końcu zamiast do nas to do teściów poszli i nas wołają 🙈🤷
Przynajmniej ci nie nabrudzą jak posprzątałaś😅
Mi się marzą wakajki, teraz mąż ma wolne, ale nałożyło nam się pełno wizyt lekarzy. Paweł ma jeszcze urlop w listopadzie, to może wtedy się uda :)
Mi też się marzą wakajki, ale to drzwi to schody to stolarz...Egipt musi poczekać (też nie byłam)

@LadyCaro: zdecydowałaś się na IUI? Cieszę się bardzo, najgorsze jak się do was tu wraca, że wciąż was tu widzę jeszcze...🤧😪

ja też nie mam żadnych objawów zbliżającej się @. Czasami wyskoczy mi jakiś jeden pryszcz na brodzie i to tyle. Też zależy od cyklu. Teraz jestem w okolicach owu i mam już 3 wielkie pryszcze na brodzie, bola mnie jajniki na zmianę i cycki mam trochę pełniejsze i obolałe.. więc czekam na tego cionza ☺️
Będzie cionsz z tego jak nic ;)
Zycze Ci tego :*

Masakra...czego nie wymyślą...a serio miałam kubeczek menstruacyjny i też mi nie podszedl, ja się na takie rzeczy nie piszę więcej..szkoda tylko kaski

O to to

Przynajmniej ci nie nabrudzą jak posprzątałaś😅

Mi też się marzą wakajki, ale to drzwi to schody to stolarz...Egipt musi poczekać (też nie byłam)

@LadyCaro: zdecydowałaś się na IUI? Cieszę się bardzo, najgorsze jak się do was tu wraca, że wciąż was tu widzę jeszcze...🤧😪
Dokładnie Cię rozumiem. Mamy całą górę domu do wykończenia, ogrodzenie, zagospodarowanie ogrodu, właśnie schody... studnia bez dna 😅 Ale uznaliśmy, że ten jeden wyjazd nic nie zmieni, a potrzebujemy tego oboje. Dawno też nie byliśmy na typowych wczasach oprócz jakiś pojedynczych wypadów na weekend. Tyle tutaj mówimy o zdrowiu psychicznym więc trzeba i o nie zadbać 😊

Dokładnie Cię rozumiem. Mamy całą górę domu do wykończenia, ogrodzenie, zagospodarowanie ogrodu, właśnie schody... studnia bez dna 😅 Ale uznaliśmy, że ten jeden wyjazd nic nie zmieni, a potrzebujemy tego oboje. Dawno też nie byliśmy na typowych wczasach oprócz jakiś pojedynczych wypadów na weekend. Tyle tutaj mówimy o zdrowiu psychicznym więc trzeba i o nie zadbać 😊
Dom wykończysz prędzej czy później, jestem tego samego zdania co ty, że każdy potrzebuje resetu, a tam meble czy ogordzenie kupisz najwyżej później niż zakładałaś...my byliśmy na wakacjach normalnie w lipcu, w dooopie z pieniędzmi, ale na 2 wyjazdy no nie przejdą choroba no nieee;) O Turcji myślę na przyszły rok...

reklama
Kurczę ja byłam w Egipcie w lutym, i było zimnawo. Wieczorami trzeba było w bluzie siedzieć bo głowę urywał wiatr. Żałuje ze nie pojechaliśmy chociaż z miesiąc później, bo pewnie by mi się bardziej podobało :) ale za to super się zwiedzało piramidy, bo żar się nie lał z nieba. Koniecznie pojedzcie ogladnac piramidy!

Do góry