reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nie ma.
Łap zdjęcia z termometrem dla porównania, nie mam nic innego pod ręką Zobacz załącznik 1560288
Masakra...czego nie wymyślą...a serio miałam kubeczek menstruacyjny i też mi nie podszedl, ja się na takie rzeczy nie piszę więcej..szkoda tylko kaski
Na tym zdjęciu ten kubeczek wyglada jak narzędzie tortur
O to to
No i cóż. Goście mieli być, a w końcu zamiast do nas to do teściów poszli i nas wołają 🙈🤷
Przynajmniej ci nie nabrudzą jak posprzątałaś😅
Mi się marzą wakajki, teraz mąż ma wolne, ale nałożyło nam się pełno wizyt lekarzy. Paweł ma jeszcze urlop w listopadzie, to może wtedy się uda :)
Mi też się marzą wakajki, ale to drzwi to schody to stolarz...Egipt musi poczekać (też nie byłam)

@LadyCaro: zdecydowałaś się na IUI? Cieszę się bardzo, najgorsze jak się do was tu wraca, że wciąż was tu widzę jeszcze...🤧😪

ja też nie mam żadnych objawów zbliżającej się @. Czasami wyskoczy mi jakiś jeden pryszcz na brodzie i to tyle. Też zależy od cyklu. Teraz jestem w okolicach owu i mam już 3 wielkie pryszcze na brodzie, bola mnie jajniki na zmianę i cycki mam trochę pełniejsze i obolałe.. więc czekam na tego cionza ☺️
Będzie cionsz z tego jak nic ;)
Zycze Ci tego :*

Masakra...czego nie wymyślą...a serio miałam kubeczek menstruacyjny i też mi nie podszedl, ja się na takie rzeczy nie piszę więcej..szkoda tylko kaski

O to to

Przynajmniej ci nie nabrudzą jak posprzątałaś😅

Mi też się marzą wakajki, ale to drzwi to schody to stolarz...Egipt musi poczekać (też nie byłam)

@LadyCaro: zdecydowałaś się na IUI? Cieszę się bardzo, najgorsze jak się do was tu wraca, że wciąż was tu widzę jeszcze...🤧😪
Dokładnie Cię rozumiem. Mamy całą górę domu do wykończenia, ogrodzenie, zagospodarowanie ogrodu, właśnie schody... studnia bez dna 😅 Ale uznaliśmy, że ten jeden wyjazd nic nie zmieni, a potrzebujemy tego oboje. Dawno też nie byliśmy na typowych wczasach oprócz jakiś pojedynczych wypadów na weekend. Tyle tutaj mówimy o zdrowiu psychicznym więc trzeba i o nie zadbać 😊

Dokładnie Cię rozumiem. Mamy całą górę domu do wykończenia, ogrodzenie, zagospodarowanie ogrodu, właśnie schody... studnia bez dna 😅 Ale uznaliśmy, że ten jeden wyjazd nic nie zmieni, a potrzebujemy tego oboje. Dawno też nie byliśmy na typowych wczasach oprócz jakiś pojedynczych wypadów na weekend. Tyle tutaj mówimy o zdrowiu psychicznym więc trzeba i o nie zadbać 😊
Dom wykończysz prędzej czy później, jestem tego samego zdania co ty, że każdy potrzebuje resetu, a tam meble czy ogordzenie kupisz najwyżej później niż zakładałaś...my byliśmy na wakacjach normalnie w lipcu, w dooopie z pieniędzmi, ale na 2 wyjazdy no nie przejdą choroba no nieee;) O Turcji myślę na przyszły rok...

reklama
Do góry