reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Bathroom Ocupado GIF

Haaa
a ja mam 41 i jak nie zamaluje odrostów to wyglądam jak babcia

U mnie podobnie..acz zwalam też na wiek, i że powiedzmy w młodości nie oszczędzałam się imprezowo 😀
😂😂
Przecież to piękny wiek, po 40 życie się dopiero zaczyna 😁

No ja na wiek zgonić nie mogę 🙈 ale przy moim niskim AMH raczej nie dotrwam do tego wieku..

Dzień dobry! Znowu się nie wyspałam, ja nie wiem co mi się dzieje.
Za to pamietam, że śniła minusie @Bolilol i że miałyśmy konwersacje na Facebooku😅
Za to po odpaleniu Facebooka wysyp sesji ciążowych. Hur dur.
Nie dość, że od wczoraj mam jazdy emocjonalne to tylko sobie je podbiłam. Owulacja się zbliża i przez to takie mieszane uczucia. Bo nam nie wolno. Eh.

Ja mam brać od nowego cyklu leki. I profesorka wczoraj mi tłumaczyła, że ma być krew, ale nie takie trochę tylko porządnie, wtedy jest 1dc. I jak krew się zacznie wieczorem to tego dnia nie liczyć jako 1dc tylko kolejny.
Ale co to znaczy "tylko trochę" i "porządnie"?😅 nie odnajduję się w takich terminach, ja jestem prosty człowiek, już bym wolała podane w mililitrach, bym poszła po kubeczek menstruacyjny i mierzyła przy każdej wymianie 😂
I wieczorem to 18 czy 22? Dla mojej babci wieczór to 15 😂

Powinni jakąś iinstrukcję rozpoznawania rozpoczecia cyklu napisać!

Dzień dobry 🙂 witam się i ja 😉

Mąż mnie dziś obudził i pyta czy pamiętam, że dziś gości mamy. A ja że co? No i cóż. Zapomniałam że rodzinka przyjeżdża 😅🤣 oczywiście jakżeby inaczej - 🤰 także znowu będę sie starać nie okazywać zazdrości 🙈🤣

Dziewczyny, czy Wy macie katar w drugiej części cyklu? Myślałam, że miesiąc temu to z żalu i rozpaczy przez moją nogę, ale w tym miesiącu znowu zatkany nos 😅 no chyba że to przez luteinę?

Ale co to znaczy "tylko trochę" i "porządnie"?😅 nie odnajduję się w takich terminach, ja jestem prosty człowiek, już bym wolała podane w mililitrach, bym poszła po kubeczek menstruacyjny i mierzyła przy każdej wymianie 😂
I wieczorem to 18 czy 22? Dla mojej babci wieczór to 15 😂

Powinni jakąś iinstrukcję rozpoznawania rozpoczecia cyklu napisać!
To ja już wiem dlaczego mój okres trwa 7 dni. Bo najpierw tylko trochę, a od 3 dopiero porządnie. Chyba całe życie źle liczę. 🤪

reklama
Dzień dobry 🙂 witam się i ja 😉

Mąż mnie dziś obudził i pyta czy pamiętam, że dziś gości mamy. A ja że co? No i cóż. Zapomniałam że rodzinka przyjeżdża 😅🤣 oczywiście jakżeby inaczej - 🤰 także znowu będę sie starać nie okazywać zazdrości 🙈🤣

Dziewczyny, czy Wy macie katar w drugiej części cyklu? Myślałam, że miesiąc temu to z żalu i rozpaczy przez moją nogę, ale w tym miesiącu znowu zatkany nos 😅 no chyba że to przez luteinę?
nie mam kataru 🤔

Do góry