reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Bathroom Ocupado GIF

Haaa
a ja mam 41 i jak nie zamaluje odrostów to wyglądam jak babcia

U mnie podobnie..acz zwalam też na wiek, i że powiedzmy w młodości nie oszczędzałam się imprezowo 😀
😂😂
Przecież to piękny wiek, po 40 życie się dopiero zaczyna 😁

No ja na wiek zgonić nie mogę 🙈 ale przy moim niskim AMH raczej nie dotrwam do tego wieku..

Dzień dobry! Znowu się nie wyspałam, ja nie wiem co mi się dzieje.
Za to pamietam, że śniła minusie @Bolilol i że miałyśmy konwersacje na Facebooku😅
Za to po odpaleniu Facebooka wysyp sesji ciążowych. Hur dur.
Nie dość, że od wczoraj mam jazdy emocjonalne to tylko sobie je podbiłam. Owulacja się zbliża i przez to takie mieszane uczucia. Bo nam nie wolno. Eh.

Ja mam brać od nowego cyklu leki. I profesorka wczoraj mi tłumaczyła, że ma być krew, ale nie takie trochę tylko porządnie, wtedy jest 1dc. I jak krew się zacznie wieczorem to tego dnia nie liczyć jako 1dc tylko kolejny.
Ale co to znaczy "tylko trochę" i "porządnie"?😅 nie odnajduję się w takich terminach, ja jestem prosty człowiek, już bym wolała podane w mililitrach, bym poszła po kubeczek menstruacyjny i mierzyła przy każdej wymianie 😂
I wieczorem to 18 czy 22? Dla mojej babci wieczór to 15 😂

Powinni jakąś iinstrukcję rozpoznawania rozpoczecia cyklu napisać!

Dzień dobry 🙂 witam się i ja 😉

Mąż mnie dziś obudził i pyta czy pamiętam, że dziś gości mamy. A ja że co? No i cóż. Zapomniałam że rodzinka przyjeżdża 😅🤣 oczywiście jakżeby inaczej - 🤰 także znowu będę sie starać nie okazywać zazdrości 🙈🤣

Dziewczyny, czy Wy macie katar w drugiej części cyklu? Myślałam, że miesiąc temu to z żalu i rozpaczy przez moją nogę, ale w tym miesiącu znowu zatkany nos 😅 no chyba że to przez luteinę?

Ale co to znaczy "tylko trochę" i "porządnie"?😅 nie odnajduję się w takich terminach, ja jestem prosty człowiek, już bym wolała podane w mililitrach, bym poszła po kubeczek menstruacyjny i mierzyła przy każdej wymianie 😂
I wieczorem to 18 czy 22? Dla mojej babci wieczór to 15 😂

Powinni jakąś iinstrukcję rozpoznawania rozpoczecia cyklu napisać!
To ja już wiem dlaczego mój okres trwa 7 dni. Bo najpierw tylko trochę, a od 3 dopiero porządnie. Chyba całe życie źle liczę. 🤪

reklama
Dzień dobry 🙂 witam się i ja 😉

Mąż mnie dziś obudził i pyta czy pamiętam, że dziś gości mamy. A ja że co? No i cóż. Zapomniałam że rodzinka przyjeżdża 😅🤣 oczywiście jakżeby inaczej - 🤰 także znowu będę sie starać nie okazywać zazdrości 🙈🤣

Dziewczyny, czy Wy macie katar w drugiej części cyklu? Myślałam, że miesiąc temu to z żalu i rozpaczy przez moją nogę, ale w tym miesiącu znowu zatkany nos 😅 no chyba że to przez luteinę?
nie mam kataru 🤔

Do góry