Brownie1992
Moderator
Pojebana sytuacjaWięc w listopadzie @ o 15:30 przechodzi na następny dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojebana sytuacjaWięc w listopadzie @ o 15:30 przechodzi na następny dzień
Dziękuje, że pytasz Już wczoraj przeszło. Ale i tak ide na badania w sobotę@aurii_orelii jak Twoje dolegliwości?
Przecież to piękny wiek, po 40 życie się dopiero zaczynaHaaa
a ja mam 41 i jak nie zamaluje odrostów to wyglądam jak babcia
U mnie podobnie..acz zwalam też na wiek, i że powiedzmy w młodości nie oszczędzałam się imprezowo
Ale co to znaczy "tylko trochę" i "porządnie"? nie odnajduję się w takich terminach, ja jestem prosty człowiek, już bym wolała podane w mililitrach, bym poszła po kubeczek menstruacyjny i mierzyła przy każdej wymianieJa mam brać od nowego cyklu leki. I profesorka wczoraj mi tłumaczyła, że ma być krew, ale nie takie trochę tylko porządnie, wtedy jest 1dc. I jak krew się zacznie wieczorem to tego dnia nie liczyć jako 1dc tylko kolejny.
To ja już wiem dlaczego mój okres trwa 7 dni. Bo najpierw tylko trochę, a od 3 dopiero porządnie. Chyba całe życie źle liczę.Ale co to znaczy "tylko trochę" i "porządnie"? nie odnajduję się w takich terminach, ja jestem prosty człowiek, już bym wolała podane w mililitrach, bym poszła po kubeczek menstruacyjny i mierzyła przy każdej wymianie
I wieczorem to 18 czy 22? Dla mojej babci wieczór to 15
Powinni jakąś iinstrukcję rozpoznawania rozpoczecia cyklu napisać!
nie mam kataruDzień dobry witam się i ja
Mąż mnie dziś obudził i pyta czy pamiętam, że dziś gości mamy. A ja że co? No i cóż. Zapomniałam że rodzinka przyjeżdża oczywiście jakżeby inaczej - także znowu będę sie starać nie okazywać zazdrości
Dziewczyny, czy Wy macie katar w drugiej części cyklu? Myślałam, że miesiąc temu to z żalu i rozpaczy przez moją nogę, ale w tym miesiącu znowu zatkany nos no chyba że to przez luteinę?