reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Z tą blizna miałam tak samo. A że pracuje przy kompie to od 8 godzinnego siedzenia okropnie bolała. Jedna wizyta u fizjo i nic nie boli a blizna jest wyprasowana :)
Taka sama sytuacja praca siedzenie przy kompie minimum 8 godzin. Mam już zaklepana wizytę po prostu muszę czekać. Tutaj z terminami niestety szału nie ma.

reklama
Widziałam, tylko one są wysyłane z Chin i jakoś nie mam zaufania. Z Polski nie znalazłam.
Bardziej myślałam o czymś takim:
To, co Brownie mi podrzuciła to chyba gabarytowo jednak za duże, bo produkują tylko 12l i 20l.
Ale! Znalazłam jeszcze takie coś: Link do: FRIO etui do przechowywania insuliny w ampułkach i w penach insulinowych podobno świetna sprawa. Zaczytam się jeszcze co i jak.
Sprawdź sobie opinię na ten termos duży dison albo lodówka dison 1500. Mój młody będzie miał leki,które prosto ze szpitala trzeba już przewozić w lodówce i ten termos polecają. Albo lifeina.

@Myszko właśnie kurcze nie wiem. To jest normalnie żywa krew, zaczęło się rano, miałam też ból brzucha jak na okres, no ale 3 dni przed okresem to ból nie jest czymś dziwnym. I utrzymuje się do teraz - idę spać w podpasce, choć pewnie wkładka by wystarczyła.

Ja mam zawsze brązowe plamienia na kilka dni przed okresem, później dzień przerwy i dopiero żywa krew, pierwszy dzień słaby, dopiero drugiego mnie tak bardziej zalewa. Ale też dwa albo trzy razy się zdarzyło, że już myślałam, że dostaję okres za wcześnie, bo miałam dzień czy dwa brązowego plamienia i bach, za wcześnie żywa krew, pisałam tutaj, że witam się w 1dc, a po kilku godzinach ustawało, następnego dnia albo nic, albo jakieś brązowe plamienie, później nic i później dopiero okres. Było to irytujące i niepokojące, ale nie utrudniało mi życia - do teraz.

Faktycznie może zadzwonię tam jutro i poproszę o kontakt od lekarza... Chociaż jutro rano powinno się wyjaśnić, jak mnie zaleje i będzie mocniej boleć, to po prostu uznam, że to @ i trudno, wzięcie pierwszej pigułki w 2dc zamiast w 1dc nie może mieć aż takiego wpływu, skoro normalnie zachowują działanie antykoncepcyjne jak się zacznie brać od najpóźniej 5dc 😔 tylko kurde znowu coś nie tak, nawet dostanie okresu musi się skomplikować 🤦‍♀️
Ja mam brać od nowego cyklu leki. I profesorka wczoraj mi tłumaczyła, że ma być krew, ale nie takie trochę tylko porządnie, wtedy jest 1dc. I jak krew się zacznie wieczorem to tego dnia nie liczyć jako 1dc tylko kolejny.

reklama
Do góry